Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Kā zināt, ka zivs ir svaiga?


Vispirms zivi vajag novērtēt pēc smaržas, zivij noteikti nav jāož pēc vecuma vai bojājuma. Tad rūpīgi novērtējiet zivs izskatu, īpašu uzmanību pievēršot tās žaunām, krāsai un acīm.

Svaigai zivij žaunas parasti ir spilgti sarkanas, acis - dzidras, bet ne duļķainas, un krāsa - koša.

Lai būtu pavisam droši, ka zivs ir pilnībā svaiga, speciālists iesaka iegādāties dzīvu zivi.

  

Saistītie raksti

Glutēns
Pienācis laiks domāt par aukstumiekārtu iegādi, pirms sācies pavasaris.
GERUCH-EX ir produkts, kurš atrisinās daudzas problēmas pārtikas rūpniecības un ēdināšanas uzņēmumos
Maskarpone (mascarpone)
Padomi dārzeņu glabāšanai un gatavošanai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts