Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Glutēns

Glutēns  - augu līme vai lipeklis, tas ir ūdenī nešķīstošs proteīns, kas atrodama graudzāļu dzimtas graudaugos, galvenokārt kviešos un miežos, bet mazākā daudzumā arī rudzos, auzās un to produktos.

Glutēns piesaista ūdeni,dod kviešu miltu mīklai staipīgumu, kā arī labo cepšanas spēju.












  

Saistītie raksti

Vai Ballarini panna ir kaitīga?
Kā vislabāk uzglabāt maizi mitrā laikā?
Kā pašiem pagatavot makaronus?
Horeca ABC -īslaicīga augļu un dārzeņu uzglabāšana
4 iemesli, kāpēc savu dienu sākt ar tasi silta ūdens


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts