Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Mīdijas

Vislabāk mīdijas garšo svaigas, bet tās var pagatavot garšīgi arī no iepriekš saldētām mīdijām.

Saldētas mīdijas atkausē, tās nav nepieciešams mērcēt ūdenī.

Mīdijas, kurām ir bojāta čaula nav lietojamas uzturā.

Tās labi garšo ar svietā ceptiek sīpoliem, ķiplokiem, pētersiļiem un dillēm. Gatavojot mīdijas, pievienojiet sauso baltvīnu, tas piedos labu garšu. Mīdijas jagatavo ne ilgāk kā 5 min., ilgāk gatavojot, tās var kļūt cietas.
Pasniedz ar pastu.






  

Saistītie raksti

Padomi, kā produktos esošās vērtīgās vielas saglabāt gatavojot
Kā pagatavot maltīti uz nerūsējošā tērauda pannas?
Horeca ABC - Bārs
Daži padomi, kā pareizi uzglabāt maizi
Satīns viesnīcām un restorāniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts