Receptes - Deserti
22.05.2016
16 gabali
Sastāvdaļas
Mafīnu mīklai
100 ml Dansukker balta cukurbiešu cukura
100 ml Dansukker gaiša Muscovado cukura
3 olas
100 g izkausēta sviesta
1 tejkar. cepama pulvera
1 tejkar. Dansukker vaniļas cukura
1 citrona mizina
400 ml rupjo maizes miltu
100 ml dabiga jogurta
150 ml piena
10 svaigas zemenes
15.10.2015

Sastāvdaļas:
500 ml saldā krējuma,
5 olas (vēlams izvēlēties mājas vistu olas),
2 ēdamk. cukura,
vaniļa.
08.01.2015
Izvēlas lielus, oranžus mandarīnus ar raupju mizu, nomazgā, nomizo un pārgriež šķērsām uz pusēm. Katrā mandarīna pusē mīkstumā iesprauž divas krustnagliņas un ar mīkstumu uz augšu novieto uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
Atsevišķā trauciņā sajauc brūno cukuru ar kanēli un katru mandarīna pusi apber ar vienu ēdamkaroti masas. Liek krāsnī cepties 8 minūtes 200°C temperatūrā. Pēc izņemšanas no krāsns izņem krustnagliņas, sakārto deserta traukā, dekorē ar plānām, nemizota mandarīna šķēlītēm un dzērvenēm
07.12.2014

4 olas bez dzeltenuma
2 veselas olas (gan dzeltenums, gan baltums)
4 karotes pūdercukura
4 karotes cepamā marcipāna
100 ml Martell konjaka
Lauris Aleksējevs
27.11.2012

4 tases zemenes
4 ēd. K. balzamiko etiķis
2 ēd. k. Cukurs
svaigi malti melnie pipri
Pagatavošana
Sagriež zemenes 4 daļās, pārlej ar balzamiko etiķi, pievieno cukuru un piparus pēc garšas.
Visi viegli samaisa
Kārto saldēdiena traukos
14.09.2011
Sastāvdaļas
4 lieli āboli
2 litri ūdens
200 g Dansukker baltā smalkā cukura
14.09.2011
Sastāvdaļas
1 kg skābu ābolu
500 ml ūdens
2 kanēļa nūjiņas
2 zvaigžņu anīsi
1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
100 ml Dansukker želejas cukura „Multi” uz 100 ml šķidruma
50 ml kalvadosa vai cita ābolu brendija
14.09.2011
Sastāvdaļas
1 citrons
800 ml ābolu sulas
50 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 kanēļa standziņa
25 g kartupeļu cietes
2-3 āboli
Ledus kubiņi
14.09.2011
Šeit atradīsi daudz praktisku padomu un ieteikumu par gatavošanu un cepšanu.