Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes - Latviešu tradicionālie ēdieni

Salāti un uzkodas Zupas un buljoni zupas Pamatēdieni Jēra gaļas pamatēdieni Konditoreja, miltu izstrādājumi Konditorea, miltu izstrādājumi konditorija, miltu izstrādājumi Dzērieni bezalkoholiskie Dzērieni ar alkoholu Medījumu gaļa Piedevas pamatēdieniem Zivju pamatēdieni Zivju pamatēdieni Deserti Latviešu tradicionālie ēdieni Āzijas virtuve Ievārījumi, džemi, kompoti Ievāriīumi, džemi kompoti
11.06.2018

Jāņu siers

Biezpiens – 1 kg
Piens – 3 l
Olas – 4 gab.
Sviests – 70 g
Ķimenes – 2–3 saujas
Sāls – 1 ēdamk.

06.10.2017

Grūbu siltie salāti

Grūbu siltie salāti, recepte nākusi no Ulmaiņlaikiem, no Trikātas mācītāja ķēkšas.





15.10.2015

Godu saldā putra

Šo putru gatavo no miežu putraimiem,vai kailgraudu kviešu graudiem, ūdens, cukura (vai sīrupa, ievārījuma), sviesta, ogām, riekstiem un saldā krējuma

13.10.2015

Grūbu putra ar meža sēnēm

Sastāvdaļas:

Grūbas 400g, 
baltvīns 0.5l, 
dārzeņu buljons 0.5l,
sīpoli 2gab,
žāvēta krūtiņu 0.3kg, 
meža sēnes 0.6kg, 
saldais krējums 0.3l

13.10.2015

Piena putra

Sastāvdaļas:

200g miežu putraimu, 
2l piena, 1lūdens, 
sāls pēc vajadzības, 
1 ēdk. sviesta

Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts