Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 









  

Saistītie raksti

4 iemesli, kāpēc savu dienu sākt ar tasi silta ūdens
Padomi, kā produktos esošās vērtīgās vielas saglabāt gatavojot
Kā pagatavot konusa picu (angļu val.)
Papaija
Yuzu sula


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts