Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Paipalu olas

Paipalu olas vāra aptuveni 5 minūtes, ja vēlas mīkstu vidu, tad 3 minūtes. Tām ir vairākas priekšrocības un atšķirībā no vistu olām, olas dzeltenums ir vairāk attiecībā pret dzeltenumu. 

Tādējādi paipalu olas var nebūt ieteicamas cilvēkiem ar paaugstinātu holesterīna līmeni. Citas īpašības gan nodrošina, ka paipalu olas ir vērtīgs papildinājums ikdienas uzturam.











  

Saistītie raksti

Vīna bibliotēka/ BRERA- interesants risinājums vīnu prezentācijai un glabāšanai
Madagaskaras vaniļas pāksts
Kā pagatavot konusa picu (angļu val.)
Satīns viesnīcām un restorāniem
Kaperi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts