Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Paipalu olas

Paipalu olas vāra aptuveni 5 minūtes, ja vēlas mīkstu vidu, tad 3 minūtes. Tām ir vairākas priekšrocības un atšķirībā no vistu olām, olas dzeltenums ir vairāk attiecībā pret dzeltenumu. 

Tādējādi paipalu olas var nebūt ieteicamas cilvēkiem ar paaugstinātu holesterīna līmeni. Citas īpašības gan nodrošina, ka paipalu olas ir vērtīgs papildinājums ikdienas uzturam.











  

Saistītie raksti

Dresings- salātu mērce
Kā vislabāk uzglabāt maizi mitrā laikā?
Daži aplami priekšstati par sieru
Vai Ballarini panna ir kaitīga?
Kafijas un tējas baudīšana mājās


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts