Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

19.04.2012

“Sniega bumbaS” veselīgam pavasarim

 “Sniega bumbas” vislabāk garšos ar dažādiem salātiem, piemēram, romiešu, rukolas vai serezeto,  tos papildinot gan ar augļiem un dārzeņiem,  klāt pievienojot jūras veltes vai ar garšvielām saceptu putna gaļu. Baltās un krāsainās siera bumbiņas kļūs par brokastu galda akcentu, ir tikai jāiekustina iztēle un tās jākombinē ar maizi, krekeriem, sāļajiemgroziņiem, garnējot ar tomātu, svaigu gurķīti, vai vēl ekstravagantāk – ar zemeni un gaišzaļu bazilika lapiņu. 
Svaigā siera “Sniega bumbas” receptes radītāja – a/s “Trikātas siers” ražošanas vadītāja Raisa Jablonska atzīst, ka cilvēki ir iecienījuši visas “Sniega bumbu” garšas, jo tās nelīdzinās nevienam citam svaigajam sieram, ko piedāvā Latvijas un ārzemju ražotāji. Siera pamatā ir maigs un krēmīgs svaigais siers, kas garšas kvalitāti iegūst, pateicoties pienam no labākajām Latvijas zemnieku saimniecībām. R.Jablonska: “Bieži vien pircēji uztraucas par to, ka bumbiņas ir eļļā un būs ļoti treknas. Ja šo sieru liek salātos, var pievienot mazāk eļļas salātu sajaukšanai. Augu eļļa saprātīgā daudzumā cilvēkam ir pat nepieciešama, jo vairākas vitamīnu grupas organismā var uzsūkties, tikai savienojoties ar eļļu. Ja eļļa šķiet traucējoša, bumbiņas noliekot uz šķīvja, eļļa ātri notek.” 
“Sniega bumbas” ir oriģināls produkts, kas radīts no visaugstvērtīgākā piena. “Sniega bumbas” gatavotas pēc receptes, kas izstrādāta tieši “Trikātas siera” laboratorijā. Mazās svaigsiera bumbiņas  ir roku darbs un pie pircējiem nonāk ar trim dažādām garšām – ķiploku, paprikas un tomātu/bazilika. Uzņēmums „Trikātas siers” „Sniega bumbas” piedāvā iegādāties gan 240 gramu, gan 1,5 kg iepakojumā. 

Horeca.lv

  

Saistītie raksti

Labākais Austrālijas vīna zīmols ''Jacob’s Creek''
18.oktobrī, Latvijas Etnogrāfiskājā brīvdabas muzejā- Putras diena (receptes)
Garšvielu kokteilis virtuvē
Slow Food – veselīga alternatīva ātrajai ēdināšanai
14. un 28. augustā plkst. 18:30 Vīna degustācija Viesistabā ar Irinu Sjomočkinu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts