Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

15.10.2018

Seminārs un kontaktbirža -Vietējais ēdiens no ražotāja līdz ēdinātājam

2018. gada 8. novembrī Lauku Ceļotājs aicina interesentus uz LLTA gada noslēguma semināru - kontaktbiržu Vietējais ēdiens no ražotāja līdz ēdinātājam, kas norisināsies Kalnmuižas pilī, Kandavas novadā.

Pasākuma pirmajā daļā A. Ziemele klātesošos iepazīstinās ar asociācijas aktualitātēm: 2018. gada uzņēmēju aptaujas rezultātiem; likumdošanas jaunumiem; iniciatīvām par godīgu uzņēmējdarbības konkurenci reģionos u.c.  

Turpinājumā divi šefpavāri - R. Zommers un M. Astičs - dalīsies savā pieredzē un ar klātesošajiem vietējās pārtikas produkcijas ražotājiem diskutēs par vietējās pārtikas nozīmi ēdienkartēs un līdzšinējās sadarbības pieredzi ar pārtikas produktu ražotājiem. Savukārt pirmās daļas noslēgumā virtuālā tirgus svaigi.lv saimniece Diāna Dzindule stāstīs par savu pieredzi vietējās pārtikas produktu izplatīšanā un sadarbībā ar ražotājiem.

Dienas otrajā daļā ir paredzēta kontaktbirža, kuras iesākumā dalībniekiem – ražotājiem tiks dotas 3-4 minūtes uzņēmuma prezentēšanai. Ražotāji līdzi paņemto produkciju varēs izkārtot uz galdiem, lai katram klātesošajam dotu iespēju ar to iepazīties un nogaršot. 

Turpinājumā ēdinātāji meklēs “savus” ražotājus un otrādi tīklošanās nolūkos, lai viens otru iepazītu. 

Lai kontaktbiržas dalībniekus veicinātu apmainīties ar kontaktiem un nepieciešamo informāciju veiksmīgai sadarbībai pēc pasākuma tiks izgatavots kontaktu katalogs

Semināra- kontaktbiržas dalībnieki ir aicināti ņemt līdzi arī savus reklāmas materiālus un informāciju par produkciju vai naktsmāju/kafejnīcu, kas meklē sadarbības partnerus!

Pasākuma programma šeit
Reģistrācija šeit

Pasākums tiek organizēts projektu "B2B izplatīšanas modelis, lai atbalstītu vietējos pārtikas ražotājus Baltijas jūras reģiona lauku teritorijās" no Interreg Baltic Sea Region programmas un “Livonijas kulinārais ceļš”, kas tiek īstenots “Interreg Estonia-Latvia” programmas ietvaros no Eiropas Reģionālā attīstības fonda.

Augstākminētā informācija atspoguļo autora viedokli. Programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.


Horeca

  

Vēl ziņas

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts