Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

13.12.2016

“Latvijas balzams” ražotie dzērieni šogad saņēmuši 11 starptautiskus apbalvojumus

AS „Latvijas balzams” dzērieni šogad saņēmuši vairāk nekā 10 dažādus apbalvojumus starptautiskos konkursos – informē uzņēmumā. “Šogad ļoti mērķtiecīgi izvēlējāmies tieši autoritatīvākos starptautiskos konkursus, kuros pasaulē atzīti dzērienu eksperti aklajās degustācijās vērtē iesniegtos dzērienus.“Katra šāda godalga it ne tikai pašapliecināšanās par Latvijā ražoto dzērienu spēju vienlīdzīgi konkurēt ar globāliem zīmoliem, bet arī palīdz atvērt durvis uz jauniem noieta tirgiem”, stāsta uzņēmuma komunikācijas vadītāja Dana Hasana.

Vadošais eksporta zīmols “Rīgas Melnais Balzams®” un tā līnijas dzērieni “Rīgas Melnais Balzams ar upeņu garšu” un “Rīgas Melnais Balzams Element” šogad saņēmuši 5 starptautiskas godalgas par savām garšas īpašībām un iepakojuma dizainu:
- divas zelta medaļas un sudrabu vienā no atzītākajiem aklo degustāciju konkursiem pasaulē “The Global Spirits Master”, kas notiek Londonā;
- un divas bronzas godalgas no “International Wine&Spirits Competition 2016” Lielbritānijā (IWSC), kas ir viens no prestižākajiem nozares konkursiem, kas tiek rīkots jau 47.- to gadu.

Milzīgajā degvīnu konkurencē pasaulē Latvijā ražotie “Moskovskaya® Osobaya” un “Moskovskaya® Silver” degvīni ir sevi lieliski apliecinājuši, saņemot sudraba medaļas gan “The Global Vodka Master” konkursā, gan arī “International Wine&Spirits Competition 2016”. “Šie apbalvojumi viennozīmīgi palīdz mums virzīt zīmolu mārketingu un pārdošanas kā esošajos, tā jaunos stratēģiskos un interesantos mums eksporta tirgos, kā piemēram, Amerikas kontinents, Spānija, Libāna, Malta, Īrija un citi”,stāsta uzņēmuma komunikācijas vadītāja Dana Hasana.

Ražotāja pārstāve atzīmē, ka īpašs gandarījums ir par augsto vērtējumu, ko saņēmis tikai šogad ražot uzsāktais degvīns - Moskovskaya®Silver (attēlā).  Tas ir pirmais jaunais produkts zīmola Moskovskaya® vairāk nekā 100 gadu pastāvēšanas vēsturē. Mūsu tehnologi tradicionālo Moskovskaya® recepti  pilnveidojuši ar papildu filtrācijas tehnoloģiju, kā rezultātā iegūta īpaši maiga dzēriena garša. 

Degvīnu klasika, kā sevi var droši dēvēt zīmols “Moskovskaya® Osobaya”,  šogad godalgots arī ar “Superior Taste Award” (ekselentas garšas apbalvojums) , ko pasniedzis Starptautiskais garšas un kvalitātes institūts Briselē  (International Taste&Quality Institute). Dzērienu garšas kvalitātes parametrus vērtē 15 starptautiski atzīti someljēri un pavāri, domājot tieši par dzēriena un ēdiena garšas harmoniju.

“Superior Taste Award” saņēmis arī pasaulē pirmais caur zeltu filtrētais dzirkstošais vīna dzēriens “Cosmopolitan Dīva”, kuru uzņēmums uzsāka ražot tieši orientējoties uz eksportu 2014.gadā. dzēriens tiek eksportēts uz 15 pasaules tirgiem, no kuriem lielākie ir Ķīna, Baltijas valstis, Izraēla un Lielbritānija. 

Dana Hasana


  

Vēl ziņas

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts