Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

29.07.2013

Kulinārijas kursu un vīna degustāciju Kalendārs 2013. gada augusts un septembris


Kursu pamata programma un svarīgas piezīmes:

*Pavārkursu apmeklētāji šefpavāra pavadībā gatavo un mācās tēmai atbilstošus ēdienus, kurus šefpavārs izraugās atbilstoši savai kompetencei.

*Vīna degustācijas vakariņās vīnzinis stāsta un iepazīstina ar vīna paraugiem. Viesi nepiedalās ēst gatavošanas procesos. Ēdieni tiek gatavoti pieskaņojot tos vīnu garšu specifikai.

*Gardēžu vakariņās viesi bauda šefpavāru gatavotos ēdienus, kurus prezentā paši šefpavāri. Ēdieni tiek pasniegti kopā ar speciāli atlasītiem vīniem.

*Kursu kopējais ilgums: 3-4 stundas.

*Dalībniekiem tiek sagatavoti izdales materiāli un kursu norises vietā ir pieejams viss nepieciešamais aprīkojums.

*Kursa cena ir atkarīga no tēmas un ir norādīta pie atbilstošā kursa apraksta.

*Visos kursos dalībnieki nobauda sagatavotos ēdienus un ir iespēja nobaudīt ēdieniem atbilstošus vīnus degustācijas apjomā (neattiecas uz bērnu kursiem un Reiņa kulinārijas ABC)

Grupas lielums:

8 – 20 personas

Pieteikšanās:

Inese Neilande 27039379, e-pasts: inese@viesistaba.lv ;

Jānis Graudiņš 27003849, e-pasts: janis@viesistaba.lv














  

Vēl ziņas

Cider World Awards un forums
Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts