Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

29.07.2013

Kulinārijas kursu un vīna degustāciju Kalendārs 2013. gada augusts un septembris


Kursu pamata programma un svarīgas piezīmes:

*Pavārkursu apmeklētāji šefpavāra pavadībā gatavo un mācās tēmai atbilstošus ēdienus, kurus šefpavārs izraugās atbilstoši savai kompetencei.

*Vīna degustācijas vakariņās vīnzinis stāsta un iepazīstina ar vīna paraugiem. Viesi nepiedalās ēst gatavošanas procesos. Ēdieni tiek gatavoti pieskaņojot tos vīnu garšu specifikai.

*Gardēžu vakariņās viesi bauda šefpavāru gatavotos ēdienus, kurus prezentā paši šefpavāri. Ēdieni tiek pasniegti kopā ar speciāli atlasītiem vīniem.

*Kursu kopējais ilgums: 3-4 stundas.

*Dalībniekiem tiek sagatavoti izdales materiāli un kursu norises vietā ir pieejams viss nepieciešamais aprīkojums.

*Kursa cena ir atkarīga no tēmas un ir norādīta pie atbilstošā kursa apraksta.

*Visos kursos dalībnieki nobauda sagatavotos ēdienus un ir iespēja nobaudīt ēdieniem atbilstošus vīnus degustācijas apjomā (neattiecas uz bērnu kursiem un Reiņa kulinārijas ABC)

Grupas lielums:

8 – 20 personas

Pieteikšanās:

Inese Neilande 27039379, e-pasts: inese@viesistaba.lv ;

Jānis Graudiņš 27003849, e-pasts: janis@viesistaba.lv














  

Vēl ziņas

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts