Dodies Kulinārā ceļojumā pa Latvijas reģioniem!

Kopā izveidoti pieci dažādi maršruti, un tos var mērot sev tīkamā veidā - ar auto, velosipēdu vai ejot kulinārā pārgājienā. Dodies uz Kurzemes pusi pa Brīvības un Jēkaba ceļiem, lai nogaršotu gardos sklandraušus vai mācītos gatavot tradicionālus kurzemnieku ēdienus kopā ar Suitu sievām.
Ar svaigi ceptu rudzu ierauga rupjmaizi cienās Vidzemes pusē. Tur graudu ceļam iespējams izsekot pa Baltijas un Gaismas ceļiem. Toties Līvu ceļš izvedīs cauri gandrīz visai Latvijas piekrastei, kārdinot ar nupat gatavotas zivs smaržu.
Kopā izveidoti pieci dažādi maršruti, un tos var mērot sev tīkamā veidā - ar auto, velosipēdu vai ejot kulinārā pārgājienā. Dodies uz Kurzemes pusi pa Brīvības un Jēkaba ceļiem, lai nogaršotu gardos sklandraušus vai mācītos gatavot tradicionālus kurzemnieku ēdienus kopā ar Suitu sievām. Ar svaigi ceptu rudzu ierauga rupjmaizi cienās Vidzemes pusē. Tur graudu ceļam iespējams izsekot pa Baltijas un Gaismas ceļiem. Toties Līvu ceļš izvedīs cauri gandrīz visai Latvijas piekrastei, kārdinot ar nupat gatavotas zivs smaržu.
Maršrutu lapas PDF un drukātā versijā izdotas latviešu - angļu valodā, drīzumā gaidāma PDF versija arī latviešu - krievu valodās. Tās bez maksas iespējams saņemt "Lauku ceļotāja" birojā Kalnciema ielā 40, Rīgā.