Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Ravioli

Ravioli ir Tradicionāls itāļu pildītās pastas veids. Tas sastāv no pildījuma, kas atrodas starp divām kārtām pastas olu mīklas. Pildījums var būt gaļas, dārzeņu, zivju. 
Ravioli tiek pasniegti buljonā vai ar dažādām siltajām vai aukstajām mērcēm.

















  

Saistītie raksti

HORECA ABC. Ēdināšanas uzņēmumi- restorāni un kafejnīcas
Kad ir labākais laiks aukstumiekārtu pārbaudei un tīrīšanai?
Uztura mācība. 8 top produkti, kas bagāti ar kāliju
Avokado eļļa
Uztura mācība. Čia sēklas ir vērtīgs pārtikas produkts


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts