Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Enčilada

Enčilada (enchiladas – spāņu) ir krāsnī cepti, pildīti kukurūzas plāceņi-tortilla.

Tos var pildīt ar dažādām sastāvdaļām-gaļu, sieru, pupām, kartupeļiem, dārzeņiem vai to kombinācijas. Enčiladas var pasniegt arī ar dažādām mērcēm.

Šī ēdiena izcelsme ir Meksikā. Meksikāņu restorānu ēdienkartē tas ir populārs ēdiens.












  

Saistītie raksti

Pienācis laiks domāt par aukstumiekārtu iegādi, pirms sācies pavasaris.
Horeca ABC. Ēdnīca, ēdienkartes sortiments
Kādu saldinātāju pievienot kafijai: iesaka barista
Kā gatavot ķiploku mērci
Kūpinātā paprika


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts