Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Enčilada

Enčilada (enchiladas – spāņu) ir krāsnī cepti, pildīti kukurūzas plāceņi-tortilla.

Tos var pildīt ar dažādām sastāvdaļām-gaļu, sieru, pupām, kartupeļiem, dārzeņiem vai to kombinācijas. Enčiladas var pasniegt arī ar dažādām mērcēm.

Šī ēdiena izcelsme ir Meksikā. Meksikāņu restorānu ēdienkartē tas ir populārs ēdiens.












  

Saistītie raksti

Kaienes pipari
Padomi gaļas sālīšanā, kūpināšanā un vītināšanā
Čatnijs – pikanta piedeva
Uztura padomi brokastīm
Melnās sezama sēklas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts