Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Čatnijs – pikanta piedeva

Čatnijs ir aizgūts no indiešu virtuves. Vārds ir radies no „catni”, kas hindi valodā nozīmē „pikants”. Čatniju izmanto kā garšvielu un piedevu ēdienam. To izmanto ne tikai indiešu ēdieniem ar kariju, bet arī gaļas, zivju un putnu gaļas ēdieniem. Izmantojiet vasaras augļu un ogu ražu un papildiniet krājumus ziemai.



Recepte: http://www.horeca.lv/receptes
http://www.horeca.lv/receptes/plumju-catnijs

  

Saistītie raksti

Guacamole- kā gatavot
Kādu saldinātāju pievienot kafijai: iesaka barista
Par satīnu
Padomi gaļas sālīšanā, kūpināšanā un vītināšanā
Timutas piparogas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts