Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Čatnijs – pikanta piedeva

Čatnijs ir aizgūts no indiešu virtuves. Vārds ir radies no „catni”, kas hindi valodā nozīmē „pikants”. Čatniju izmanto kā garšvielu un piedevu ēdienam. To izmanto ne tikai indiešu ēdieniem ar kariju, bet arī gaļas, zivju un putnu gaļas ēdieniem. Izmantojiet vasaras augļu un ogu ražu un papildiniet krājumus ziemai.



Recepte: http://www.horeca.lv/receptes
http://www.horeca.lv/receptes/plumju-catnijs

  

Saistītie raksti

4 iemesli, kāpēc savu dienu sākt ar tasi silta ūdens
Iesaka barista: kādu krūzi vislabāk izvēlēties kafijas līdzņemšanai?
Kaienes pipari
Kā pagatavot maltīti uz nerūsējošā tērauda pannas?
Uztura mācība. Čia sēklas ir vērtīgs pārtikas produkts


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts