Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Čatnijs – pikanta piedeva

Čatnijs ir aizgūts no indiešu virtuves. Vārds ir radies no „catni”, kas hindi valodā nozīmē „pikants”. Čatniju izmanto kā garšvielu un piedevu ēdienam. To izmanto ne tikai indiešu ēdieniem ar kariju, bet arī gaļas, zivju un putnu gaļas ēdieniem. Izmantojiet vasaras augļu un ogu ražu un papildiniet krājumus ziemai.



Recepte: http://www.horeca.lv/receptes
http://www.horeca.lv/receptes/plumju-catnijs

  

Saistītie raksti

Iesaka barista: kādu krūzi vislabāk izvēlēties kafijas līdzņemšanai?
Vai Ballarini panna ir kaitīga?
Kūpināti veselie pipariņi
Piment de La Vera – kūpināta paprika
Kā palielināt restorāna peļņu un samazināt rūpes ar iiko? video


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts