Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Čatnijs – pikanta piedeva

Čatnijs ir aizgūts no indiešu virtuves. Vārds ir radies no „catni”, kas hindi valodā nozīmē „pikants”. Čatniju izmanto kā garšvielu un piedevu ēdienam. To izmanto ne tikai indiešu ēdieniem ar kariju, bet arī gaļas, zivju un putnu gaļas ēdieniem. Izmantojiet vasaras augļu un ogu ražu un papildiniet krājumus ziemai.



Recepte: http://www.horeca.lv/receptes
http://www.horeca.lv/receptes/plumju-catnijs

  

Saistītie raksti

Produkti kurus nedrīkst sildīt atkārtoti
Kā rūpēties par Jūsu nažiem un galda piederumiem
Horeca ABC - par gaļu
Kā noteikt melno piparu kvalitāti
Madagaskaras vaniļas pāksts


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts