Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Čatnijs – pikanta piedeva

Čatnijs ir aizgūts no indiešu virtuves. Vārds ir radies no „catni”, kas hindi valodā nozīmē „pikants”. Čatniju izmanto kā garšvielu un piedevu ēdienam. To izmanto ne tikai indiešu ēdieniem ar kariju, bet arī gaļas, zivju un putnu gaļas ēdieniem. Izmantojiet vasaras augļu un ogu ražu un papildiniet krājumus ziemai.



Recepte: http://www.horeca.lv/receptes
http://www.horeca.lv/receptes/plumju-catnijs

  

Saistītie raksti

Kā pareizi ēst suši (angļu val.)
Artišoks
Kur nopirkt virtuves iekārtas?
Latvijā audzētā zivs- Varavīksnes forele
Mīdijas aromātiskā kokosriekstu buljonā (angļu val.)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts