Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

13.10.2015

Grūbu putra ar meža sēnēm

Sastāvdaļas:

Grūbas 400g, 
baltvīns 0.5l, 
dārzeņu buljons 0.5l, 
sīpoli 2gab, 
žāvēta krūtiņu 0.3kg, 
meža sēnes 0.6kg, 
saldais krējums 0.3l.

Pagatavošana:

Grūbas sviestā apcep, pa daļām lej klāt vīnu un buljonu, sautē uz nelielas uguns, pa laikam apmaisot un papildinot ar buljonu un vīnu, līdz grūbas ir mīkstas. Atsevišķi apcep sīpolus, kūpinātu krūtiņu, sēnes, pielej saldo krējumu, pasautē 5min. Sajauc ar gatavām grūbām, liek krāsnī uz 15-20min.





  

Saistītie raksti

Plūškoka ziedu sīrups
Āboli ar mandeļu saldo masu
SĀTĪGAIS SNIEGA BUMBU GROZIŅŠ
Cepta forele saldā krējuma mērcē
Ābolu želeja ar ābolu brendiju


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts