Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.09.2022

Riga Food diskusija - Vai Latvijai vajag Michelin zvaigznes?

Sarunā par servisu un kvalitāti MICHELIN zvaigžņu restorānos piedalās restorāna Eiriksson Brasserie šefpavārs (Islande)Fidgeirs Ēriksons, restorāna Ertlio namas (Lietuva) šefpavārs Toms Rimīdis restorāna Ramen Riga (Latvija) šefpavārs Mārtiņš Sirmais un restorāna Akustika (Latvija) šefpavārs Artūrs Taškāns kā arī izcilā konditore Fransiane Tartari.

Diskusijā piedalās ALTA prezidents Ēriks Lingebērziņš, LVRA izpilddirektore Santa Graikste, Restorānu biedrības prezidents Jānis Jenzis un Pavāru kluba valdes priekšsēdētāja Svetlana Riškova.


http://chef.lv/
Facebook Chef.lv
https://www.facebook.com/horeca.lv

Galerija

  

Saistītie raksti

Katras maltītes pagatavošanai jāizvēlēlās piemērotāko gaļas gabalu
Šodien šokolādes kūku diena
Horeca darbinieku biežāk gūtās traumas: pakrišana, sagriešanās, applaucēšanās
No 8.-10.novembrim Lietuvā notiks izstāde BALT un BAF 2018
Kurš senāks – karote, dakša vai nazis?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts