Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.09.2022

Riga Food diskusija - Vai Latvijai vajag Michelin zvaigznes?

Sarunā par servisu un kvalitāti MICHELIN zvaigžņu restorānos piedalās restorāna Eiriksson Brasserie šefpavārs (Islande)Fidgeirs Ēriksons, restorāna Ertlio namas (Lietuva) šefpavārs Toms Rimīdis restorāna Ramen Riga (Latvija) šefpavārs Mārtiņš Sirmais un restorāna Akustika (Latvija) šefpavārs Artūrs Taškāns kā arī izcilā konditore Fransiane Tartari.

Diskusijā piedalās ALTA prezidents Ēriks Lingebērziņš, LVRA izpilddirektore Santa Graikste, Restorānu biedrības prezidents Jānis Jenzis un Pavāru kluba valdes priekšsēdētāja Svetlana Riškova.


http://chef.lv/
Facebook Chef.lv
https://www.facebook.com/horeca.lv

Galerija

  

Saistītie raksti

Kā pareizi uzglabāt maizi mitrā laikā
RATIONAL profesionālo virtuves iekārtu serviss un apkalpošana attālināti
Neveselīgo produktu aizvietotāji slaidumam un veselībai - TOP 10
Lai dzīvo stiprais kuņģa-zarnu trakts! Saruna ar prof. Anatoliju Danilānu.
Alternatīva trauslajiem stikla traukiem – daudzreiz lietojamas plastmasas glāzes!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts