Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

22.04.2022

Pavasara Rīgas restorānu nedēļa no 18. aprīļa līdz 1. maijam


Pavasara Rīgas restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem. Sākot no 2022. gada 21. aprīļa līdz 1. maijam rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs lieliska iespēja baudīt izsmalcinātus ēdienus par īpaši draudzīgām cenām - 20, 25 vai 30 eiro par trīs kārtu maltīti. Ēdienkartes atšķiras no uzņēmumu ikdienā piedāvātā ēdienu klāsta, sniedzot neatkārtojamu garšu baudījumu.

Restorānu piedāvājumu skatīt šeit









  

Saistītie raksti

aktuāla tēma - maizes cepamā mašīna
RATIONAL profesionālo virtuves iekārtu serviss un apkalpošana attālināti
Nils Matisons: Nodrošinām drošu darbību ar kases aparātiem
Virtuves trauku pārvērtības
HoReCa ABC - Viesmīlības skola


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts