Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Krabju salāti (recepte)

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:
6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

Zināms kurš pārstāvēs Igauniju Bocuse d'Or finālā 2020 gadā
Kā pagatavot frī kartupelīšus, uzkodas un citus garšīgus produktus no Farm Frites sortimenta
Enerģijas dzērienu apslēptā daba
Kāpēc pārim ir veselīgi izvēlēties vienu dzērienu
Inkomercs K nolaiž cenas izstādes Riga Food 2020 profesionālam virtuves un tirdzniecības iekārtām!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts