Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Krabju salāti (recepte)

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:
6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

Viesnīcu zvaigžņu sistēma
Saldējuma tendences 2016. gadā
Kristaldzidras glāzes no PET, Versupack plastmasas iepakojums
Noslēdzies starptautiskais bārmeņu konkurss “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016”
3 gardas receptes skaistām 1. septembra svinībām


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts