Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Latvijā audzētā zivs- Varavīksnes forele

Foreles audzē caurtekošos Latvijas lašu upju ūdeņos Vidzemes augstienē Braslā un Amatā kopā ar lašiem un taimiņiem. 
Zivju audzēšana tekošos upju ūdeņos nodrošina to, ka  zivis tiek audzētas ļoti tuvu dabiskiem apstākļiem. 

Foreles sālīšana recepte
Forele saldā krējuma mērcē recepte

Horeca


  

Saistītie raksti

Vēlreiz par drošību grilējot
Kāda virtuves galda virsma ir piemērota produktu apstrādei?
Produkti kurus nedrīkst sildīt atkārtoti
Uztura mācība. Čia sēklas ir vērtīgs pārtikas produkts
Keiterings


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts