Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Latvijā audzētā zivs- Varavīksnes forele

Foreles audzē caurtekošos Latvijas lašu upju ūdeņos Vidzemes augstienē Braslā un Amatā kopā ar lašiem un taimiņiem. 
Zivju audzēšana tekošos upju ūdeņos nodrošina to, ka  zivis tiek audzētas ļoti tuvu dabiskiem apstākļiem. 

Foreles sālīšana recepte
Forele saldā krējuma mērcē recepte

Horeca


  

Saistītie raksti

Gardas vistas gaļas grilēšanas noslēpumi
Kādu pannu izvēlēties? Iesaka ražošanas speciāliste
Grīdas kopšana
Kā palielināt restorāna peļņu un samazināt rūpes ar iiko? video
Artišoks


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts