Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

02.03.2015

Kartupeļu, sēņu krēmzupa

Kartupeļu, sēņu krēmzupa 


Sastāvdaļas
10 g sēnes (šampinjoni)
500 g kartupeļi
2 ēd. k. sviests
750 gr buljons (dārzeņu)
200 ml saldais krējums
1 sīpols
sāls, pipari, rozmarīns
sviests cepšanai
lociņi

Pagatavošana
kartupeļus nomizo, sagriež un apcep sakarsētās sviestā, klāt apcep sagrieztu sīpolu, pievieno rozmarīnu.

Pievieno buljonu,sāli, piparus, pievieno zupai. Visu vāra 20 min.
Sablenderē, pievieno saldo krējumu, pēc tam pievieno sagrieztas sēnes un vāra 3-5 min. Gatavu zupu pārkaisa ar grauzdiņiem un lociņiem pēc garšas.

  

Saistītie raksti

Biešu- ābolu salāti
Jāņu siers
Vistas un makaronu zupa
Kartupeļu salāti ar asumiņu
Ābolu želeja ar ābolu brendiju


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts