No 5.-11.maijam labākie Rīgas restorāni vērs durvis visiem gardēžiem, kuri gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.
Visu nedēļu ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim būs iespēja baudīt šīs sezonas labākos produktus, kurus pagatavos pieredzes un izdomas bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.
Restorāns 3 naži
Restorānu vada jaunais un daudzsološais šefpavārs Artūrs Taškāns, kurš guvis iespaidīgu pieredzi strādājot vairākos izcilos Londonas restorānos. Restorāns piedāvā jaunu skatījumu uz kulināriju, ēdienkartē dominē Ziemeļvalstu un Baltijas valstu virtuve.
MENU
Grilēti sparģeļi ar gaisīgu sparģeļu majonēzi un griķu pūslīšiem
Teļgaļas karbonāde ar jūrmalas miķelītēm, spinātiem, redīsiem, brokoļu biezeni un teļgaļas buljona mērci
Vaniļas krēms ar kārtainās mīklas cepumu un rabarberu un zemeņu olīveļļas mērci
Darba laiki:
P:12:00 - 23:00
O:12:00 - 23:00
T:12:00 - 23:00
C:12:00 - 23:00
Pk:12:00 - 23:00
Se:12:00 - 23:00
Sv:11:00 - 17:00
Adrese: Smilšu iela 14
Tālrunis: +371 26660060
www: https://www.facebook.com/pages/3-Knives-Restaurant-3-naži-Restorāns/522697671152693
Avots: http://www.liveriga.com/lv/