Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

06.05.2014

No 5.-11.maijam labākie Rīgas restorāni vērs durvis visiem gardēžiem

No 5.-11.maijam labākie Rīgas restorāni vērs durvis visiem gardēžiem, kuri gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.

Visu nedēļu ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim būs iespēja baudīt šīs sezonas labākos produktus, kurus pagatavos pieredzes un izdomas bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.


Restorāns 3 naži





Restorānu vada jaunais un daudzsološais šefpavārs Artūrs Taškāns, kurš guvis iespaidīgu pieredzi strādājot vairākos izcilos Londonas restorānos. Restorāns piedāvā jaunu skatījumu uz kulināriju, ēdienkartē dominē Ziemeļvalstu un Baltijas valstu virtuve.

MENU


Grilēti sparģeļi ar gaisīgu sparģeļu majonēzi un griķu pūslīšiem

Teļgaļas karbonāde ar jūrmalas miķelītēm, spinātiem, redīsiem, brokoļu biezeni un teļgaļas buljona mērci

Vaniļas krēms ar kārtainās mīklas cepumu un rabarberu un zemeņu olīveļļas mērci



Darba laiki: 
P:12:00 - 23:00
O:12:00 - 23:00
T:12:00 - 23:00
C:12:00 - 23:00
Pk:12:00 - 23:00
Se:12:00 - 23:00
Sv:11:00 - 17:00
Adrese: Smilšu iela 14
Tālrunis: +371 26660060
www: https://www.facebook.com/pages/3-Knives-Restaurant-3-naži-Restorāns/522697671152693

Avots: http://www.liveriga.com/lv/

  

Saistītie raksti

Rabarberu sezona ir klāt (receptes)
Lai neiekļūtu neērtā situācijā restorānā
Vietējā vīna darīšana - eksperimentāla nozare, ekskluzīvs un dārgs process
Zemeņu pīrāgs (recepte)
Svētku recepte gardēžiem - jēra ribiņas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts