Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

07.02.2012

10 viesmīlības noteikumi

 
1. Ievēro savu viesi
2. Radi pozitīvu iespaidu, esi laipns un izpalīdzīgs
3. Izrādi interesi
4. Attaisno klienta cerības
5. Atvieglo klienta lēmumus
6. Izvairies pārkāpt klienta neizteikto cenu limitu
7. Radi klientam patīkamas atmiņas
8. Ievēro! Klients atcerēsies ne tikai patīkamo, bet arī slikto pieredzi
9. Ja gadās kļūda,  risini to pirmais, un  negaidi vai  klients to pamanīs
10. Atcerieties savu viesi, lai nākamreiz spētu viņu sveicināt jau personīgi

  

Saistītie raksti

Rudens Rīgas restorānu nedēļa jau nākamnedēl
Četras pārsteidzošas mērces grila ēdieniem
Rīgas Restorānu nedēļa no š.g. 07.-13.oktobrim
Pērļu grūbas ar kuprlaša ikriem – recepte Baltā galdauta svētkiem
Mencas fileja ar tomātu mērci un makaroniem- recepte


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts