Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

07.02.2012

10 viesmīlības noteikumi

 
1. Ievēro savu viesi
2. Radi pozitīvu iespaidu, esi laipns un izpalīdzīgs
3. Izrādi interesi
4. Attaisno klienta cerības
5. Atvieglo klienta lēmumus
6. Izvairies pārkāpt klienta neizteikto cenu limitu
7. Radi klientam patīkamas atmiņas
8. Ievēro! Klients atcerēsies ne tikai patīkamo, bet arī slikto pieredzi
9. Ja gadās kļūda,  risini to pirmais, un  negaidi vai  klients to pamanīs
10. Atcerieties savu viesi, lai nākamreiz spētu viņu sveicināt jau personīgi

  

Saistītie raksti

Veselīgs ēdiens nav dārgas salātlapas
Jūrmalā būs vairākas meistarklases “Ēdam labi”
"Tallinn FoodFest" ir lielākā pārtikas industrijas izstāde Igaunijā
Dažas idejas karstiem bezalkoholiskiem un alkoholiskiem kokteiļiem
Garda mērce (recepte)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts