Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Kā zināt, ka zivs ir svaiga?


Vispirms zivi vajag novērtēt pēc smaržas, zivij noteikti nav jāož pēc vecuma vai bojājuma. Tad rūpīgi novērtējiet zivs izskatu, īpašu uzmanību pievēršot tās žaunām, krāsai un acīm.

Svaigai zivij žaunas parasti ir spilgti sarkanas, acis - dzidras, bet ne duļķainas, un krāsa - koša.

Lai būtu pavisam droši, ka zivs ir pilnībā svaiga, speciālists iesaka iegādāties dzīvu zivi.

  

Saistītie raksti

Daži padomi, kā pareizi uzglabāt maizi
Kas ir garšas pastiprinātājs E 621 jeb nātrija glutamāts?
Kā palielināt restorāna peļņu un samazināt rūpes ar iiko? video
Daži aplami priekšstati par sieru
Kā gatavot ķiploku mērci


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts