Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

27.11.2013

Ziemas Rīgas restorānu nedēļa, restorānā "3 naži"

Restorānu vada jaunais un daudzsološais šefpavārs Artūrs Taškāns, kurš guvis iespaidīgu pieredzi strādājot vairākos izcilos Londonas restorānos. Restorāns piedāvā jaunu skatījumu uz kulināriju, ēdienkartē dominē Ziemeļvalstu un Baltijas valstu virtuve.



  Piedāvājums pieejams: no plkst. 12:00 līdz 16:00

 

Ābolu-burkānu zupa ar salvijas sabojānu

Lēni gatavota vistas fileja ar marinētiem vistas spārniem un sēņu biezeni

Ķirbja biezenis ar tumšās šokolādes drumstalām un vaniļas saldējumu.

Darba laiki: 
P:12:00 - 23:00
O:12:00 - 23:00
T:12:00 - 23:00
C:12:00 - 23:00
Pk:12:00 - 23:00
Se:12:00 - 23:00
Sv:11:00 - 17:00
Adrese: Smilšu iela 14
Tālrunis: +371 26660060
www: https://www.facebook.com/pages/3-Knives-Restaurant-3-naži-Restorāns/522697671152693

Avots: ;liveriga.com

  

Vēl ziņas

Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts