Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

13.06.2013

"Spilvā” uzstādīta jauna mārrutku pārstrādes līnija

Jaunajā mārrutku sakņu mazgāšanas un smalcināšanas līnijā ieguldīti 57 000 eiro. Jūlijā „Spilvas” ražotnē paredzēts pabeigt produktu vārītavas automatizācijas projektu, kurā investēti 36 000 eiro. Bet augustā ražotājuzņēmumā „Spilva” plānots uzstādīt jaunu majonēzes fasēšanas iekārtu 100 000 eiro vērtībā. Kopējais augļu un dārzeņu pārstrādes uzņēmuma „Spilva” investīciju budžets 2013. gadā ir 710 000 eiro.

„Ar jaunās mārrutku mazgāšanas un smalcināšanas līnijas uzstādīšanu esam ievērojami samazinājuši roku darba apjomu mārrutku pārstrādes procesā, kā arī ievērojami palielinājuši mārrutku ražošanas produktivitāti,” skaidro „Spilvas” ražošanas direktore Egita Bērziņa.

Šovasar aizsākta virkne jaunu investīciju projektu, kuru īstenošanai nepieciešas ilgāks laika posms un kuru darba rezultāts būs novērtējams pakāpeniski. „Jūlijā pabeigsim produktu vārītavas automatizācijas projekta īstenošanu, kā arī uzstādīsim jaunu marināžu pildītāju, kas mums ļaus palielināt marinētu dārzeņu pagatavošanas ražību,” tā „Spilvas” ražošanas direktore. 


Augustā darbu sāks jauna majonēzes fasēšanas iekārta, kas ļaus paaugstināt majonēzes ražošanas jaudu, uzlabos majonēzes iepakojuma kvalitāti un kurā tiek investēti 100 000 eiro.

Savukārt septembrī un oktobrī paredzēti būtiski uzlabojumi šampinjonu ražošanas procesā. Plānots uzstādīt jaunu sēņu mazgāšana, blanšēšanas un fasēšanas iekārtu, kas tāpat uzlabos šampinjonu produkcijas pagatavošanas procesa ražību; sēņu ražošanas iekārtas investīciju summa ir 128 000 eiro.




Andris Zeļenkovs

  

Vēl ziņas

Piesaki savus izcilākos produktus dalībai prestižā pārtikas kvalitātes konkursā The Baltic Taste Award!
Pārtikas uzņēmumi aicināti pieteikt vegāniskus produktus Gada augu produkts 2023
Vēl līdz 31.maijam iespēja nodot pārstrādei metāla virtuves piederumus
Pārgājienu aktīvās sezonas jaunumi
Kuldīgā tiek atjaunota garda tradīcija "Kūka + kafija"


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts