Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

09.10.2016

Restorānu nedēļas laikā būs īpaša akcija

Rudens Rīgas restorānu nedēļas laikā, kas notiks no 10. līdz 16.oktobrim, astoņi tās dalībnieki iesaistījušies īpašā akcijā, aicinot apmeklētājus pusdienu un vakariņu laikā atteikties no mobilo tālruņu lietošanas. Tiem apmeklētājiem, kuri būs gatavi pieņemt šo izaicinājumu, restorāni būs sagādājuši pārsteigumu. 

Katru gadu Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB), kas organizē Rīgas restorānu nedēļu, ierosina diskusiju par kādu ar restorānu kultūru aktuālu tēmu. Šoreiz LIVE RĪGA kopā ar restorāniem, kuri īpaši vēlas uzsvērt savstarpējo komunikāciju ēdienreižu laikā, piedāvās apmeklētājiem pieņemt izaicinājumu un atteikties no mobilo tālruņu lietošanas pusdienu un vakariņu laikā. 

Akcijā iesaistījušies restorāni “KID*”, “Bestsellers”, “Entresol”, “Galerija Istaba”, “Kaļķu vārti”, “MUUSU”, “Tinto” un “Zvejnieka dēls”, kas par drosmīgo apņemšanos akcijas dalībniekiem pasniegs nelielu pārsteigumu.

“Mēs tik daudz laika pavadām izmantojot telefonu pieraduma pēc, ka nolēmām Restorānu nedēļas apmeklētājus pievērst vairāk uzmanības un nodoties nevis internetam un sociālajiem tīkliem, bet gan sarunām, šefpavāru sagatavotajiem ēdieniem un apkārt notiekošajam,” skaidro RTAB valdes priekšsēdētāja Vita Jermoloviča. 

Jau ziņots, ka Rīgā nākamnedēļ norisināsies jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa. Apmeklētājiem būs iespēja par 15 vai 20 eiro nobaudīt īpaši sagatavotus šefpavāru piedāvājumus, kas izceļ Latvijai raksturīgos un sezonālos produktus. 

Dalībnieku saraksts un restorānu sagatavotie piedāvājumi ir apskatāmi šeit
Galdiņu ir iespējams rezervēt, zvanot uz katra restorāna norādīto tālruni.

Horeca

  

Vēl ziņas

48% līgotāju apsver bezalkoholiskā alus lietošanu Līgo vakarā
Vīnzinis: izskaistini savus grilētos ēdienus ar vīnu
Valmiermuižas alus šogad ieguldījis 50 000 eiro jaunu alus garšu radīšanā
53 tūrisma pakalpojumu sniedzēji saņem Gājējam draudzīgs zīmi
Latvijas balzams radījis jaunu dzērienu ar kaņepju garšu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts