Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

11.02.2019

Reaton Profesionāļu dienas 2019'- 12. un 13. februārī

Reaton profesionāļu dienas ir viens no mūsu gaidītākajiem gada notikumiem, kad satiekamies kopā ar Jums, pārtikas nozares profesionāļiem HORECA un mazumtirdzniecības jomā. Ejam kopsolī ar viesmīlības nozari jau 25 gadus, kopā esam auguši un turpinām augt un transformēties kopā ar Jums, mūsu klientiem. Profesionāļu dienas ir īpašs laiks, kad klātienē izbaudām aktuālo, ko piedāvā Reaton ražotāji, pārrunājam nozares tendences, ko sagaida viesmīlības jomā mūsu klienti - restorānu, kafejnīcu, bāru viesi un veikalu pircēji. 

Programma šeit

Mēs rūpējamies, lai Jūsu pieredze ir izzinoša un vērtīga, pieaicinot meistarklasēs augstas raudzes šefpavārus. Reaton ar lielāko prieku piedalās viesmīlības nozares izaugsmē, kas bagātina ikviena cilvēka ikdienu, baudot gardas augstas kvalitātes maltītes mājās vai ārpus tās. 

Arī šajās Profesionāļu dienās tiks prezentēti vairāk nekā tūkstoš dažādu pārtikas produktu no visas pasaules. Tā ir vieta, kur satiksies nozares profesionāļi - šefpavāri, restoratori, pārtikas tehnologi, bārmeņi, konditori mazumtirdzniecības veikalu un restorānu iepircēji, pavāru skolu pārstāvji un jaunajie pavāri. Tā ir vieta, kur smelties iedvesmu visam turpmākajam gadam. 

Reaton profesionāļu dienu laikā būs

  • Pārstāvēti 50 ražotāju produktu stendi
  • meistarklases ar pieredzes bagātiem šefpavāriem
  • saistošas lekcijas
  • sarunas ar ražotāju pārstāvjiem
  • vairāk nekā simts produktu degustācijas
  • prezentēti jaunākie produkti
  • Uz tikšanos!
Reaton 

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts