Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

01.05.2012

Noslēgusies dzirkstošā vīna nama BERLUCCHI pārstāvja Alessandro Vella vizīte Latvijā


BERLUCCHI dzirkstošā vīna nams ir Franciacorta  (pēc klasiskās šampanieša metodes gatavota) dzirkstošā vīna kultūras aizsācēji kuri joprojām saglabā līderpozīciju Itālijā šī vīna ražošanā, un jau no 1961. gada ieņem aizvien plašāku vietu pasaules vīna cienītāju un dzirkstošā vīna tirgū.

BERLUCCHI ir Itālijas lepnums, kas uzrunā visdažādākās paaudzes un vīna cienītājus – vēsa un viegli dzirkstoša BERLUCCHI glāze ir lielisks papildinājums tradicionālai ģimenes maltītei, neaizmirstamai ballītei pilsētā un pārdomu pilnam vakaram kāda vīna zinātāja rokās.

Trīs dienu vizītes ietvaros, 24.aprīlī Alessandro Vella viesojās restorānā Bergs, kur  prezentācijā ar pieskaņotu pusdienu maltīti piedalījās Latvijas vadošie vīna pazinēji un HoReCa sektora pārstāvji  - tai skaitā Baltic Beach Hotel F&B menedžeris Gatis Ločmelis, PR speciālists un vīna kolekcionārs Aigars Nords, kulinārijas portāla Cetrassezonas.lv īpašniece Signe Meirāne, vīna pazinējs un konsultants Aleksandrs Guļajevs, Index cafe tīkla īpašnieks Agris Jākobsons, vīnzinis Lotārs Ārends un viesnīcu restorānu sfēras profesionāle Inese Vicupa.
24.aprīļa vakarā BERLUCCHI vīna prezentācija ar pieskaņotu maltīti tika organizēta vīna restorāna Vinometrs pastāvīgo klientu lokam.
25.aprīļa prezentācijas pusdienas zīmīgas ar to, ka notika Itālijas vēstnieka Latvijā rezidencē, ar Itālijas vēstnieka Giovanni Polizzi, vēstniecības pirmā sekretāra Gabriele de Stefano un Itālijas vēstniecības Latvijā komercatašeja Giovanni Turturiello piedalīšanos.

Alessandro Vella vizīte noslēdzās ar BERLUCCHI vīnu prezentāciju oficiālā pārstāvja WINE CONCEPT Showroom telpās, kur kuplā skaitā piedalijās HoReCa sektora pārstāvji un laba vīna cienītāji, ar žurnāla Klubs galvenā redaktora Jura Šleiera un ekskluzīvā vīnu veikala Vīna Pietura īpašnieka Jāņa Kumsāra piedalīšanos. 

Dzirkstošais vīns BERLUCCHI Latvijas tirgū ienācis 2011.gadā, un šobrīd pieejams labākajos restorānos, kā arī pie oficiālajiem izplatītājiem Latvijā – WINE CONCEPT.





  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts