Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

22.02.2013

No šodienas ir atvērts “McDonald’s” restorāns Jelgavā

Šodien, 22.februārī, plkst. 10:00 “McDonald’s” atvēra durvis savam pirmajam restorānam Jelgavā, Brīvības bulvārī 1, tādējādi turpinot uzņēmuma paplašināšanās plānus Latvijas reģionos. 

Šis ir jau otrais “McDonald’s” restorāns ārpus Rīgas; pirmais reģionālais restorāns tika atklāts Daugavpilī. Par godu šim nozīmīgajam notikumam “McDonald’s” aicina ikvienu Jelgavas iedzīvotāju un viesi piedalīties restorāna atklāšanas lentes griešanā.

Jelgavas “McDonald’s” restorāna atklāšanas lente ir 9 km gara, lai ikvienam pilsētas iedzīvotājam būtu iespēja atklāt jauno restorānu, nogriežot gabaliņu no tās. 

Atklāšanas lente sastāv no 64 000 “McDonald’s” kuponiem, ko, uzrādot jaunajā restorānā, būs iespējams apmainīt pret bezmaksas frī kartupeļiem. “McDonald’s” specializētais transportlīdzeklis ar atklāšanas lentu ieradīsies dažādās Jelgavas vietās, dodot iespēju ikvienam nogriezt atklāšanas lentes gabaliņu. Lentes griešana tiks uzsākta šodien un turpināsies līdz 28.februārim. 

Pašreizējais Ginesa pasaules rekords par garākās atklāšanas lentes griešanu pieder Vācijas pilsētas Schwäbisch Hall iedzīvotājiem. Lentes garums bija 6,75 km, un tā tika izmantota, lai 2011.gada 31.martā svinīgi atklātu restaurēto pilsētas kvartālu.

“McDonald’s” jaunā restorāna Jelgavā izveidē investējis 1,4 miljonus eiro, kā arī radījis 45 jaunas darba vietas pilsētas iedzīvotājiem. Šis ir pirmais restorāns Jelgavā, kas visu diennakti nodrošina augstas kvalitātes maltīti kombinācijā ar draudzīgu apkalpošanu un pieejamu cenu. 

Jaunajā restorānā ēdienu var baudīt gan iekštelpās, gan ērti piebraukt ar mašīnu “McDrive”. “McDonald’s” restorāni ir īpaši piemēroti ģimenēm, tāpēc “McDonald’s” ir parūpējies, lai arī jaunajā restorānā ir “Birthday Party room” bērniem svinību rīkošanai. 

No šodienas Latvijā ir divpadsmit “McDonald’s” restorāni – desmit Rīgā un pa vienam Daugavpilī un Jelgavā. “McDonald’s” restorānos un birojā strādā gandrīz 600 darbinieki. 



Baiba Zaķe

Egita Māliņa


  

Vēl ziņas

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts