Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

02.09.2019

Latvijā darināts vīns sāk eksportu uz Japānu

Japānā norisinājās lielākais valsts sidru konkurss “Japan Cider Awards”, kurā Abavas vīna darītavas radītais dzirkstvīns “Ābols apiņos”  ieguva augstāko apbalvojumu.


Abavas vīna darītavas dzirkstvīns “Ābols apiņos” ieguva augstu apbalvojumu, trīs zvaigžņu kategorijā iegūstot divas zvaigznes par garšu “Medium sidrs” “Ābols apiņos”  ieguva trīs zvaigznes par etiķetes dizainu, kā arī uzvaru auditorijas balsojumā par labāko dizainu.

Šogad konkursā 276 profesionālu žūrijas locekļu sastāvā tika vērtēti 80 vietējo un starptautisko sidru paraugi. 
Abavas vīna darītava ir sākusi eksportēt dzērienus Japānas tirgū. Uzņēmums plāno attīstīt eksporta tirgu un ieiet Japānas restorānu un bāru industrijā.

Līdz šim Abavas vīna darītavas dzērieni guvuši balvas vairākos prestižos pasaules konkursos kā piemēram “Cider World 2019” Vācijā un “International Cider 2019” Anglijā.

Abavas dzērieni eksportētē produkciju uz Igauniju, Dāniju, Nīderlandi, Beļģiju, Apvienoto Karalisti, Vāciju, Krieviju, Maltu, Šveici un Itāliju.

  

Vēl ziņas

Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts