Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.01.2013

Gadu mijā „LB veikalos” pieprasītākie dzērieni bijuši “Rīgas Šampanietis”, „Rīgas Melnais balzams” un degvīns “3 Graudu”

Decembrī “Rīgas šampanieša” pārdošanas rādītāji „Latvijas balzams” (LB) specializētajos veikalos auguši par 500%, šim dzērienam jau tradicionāli kļūstot par populārāko produktu gadu mijā. 

Kopumā pagājušajā gadā LB veikalos pieprasītākie produkti bijuši: alkoholiskie kokteiļi „Dins” un „Džins ar toniku”, „Rīgas melnais balzams” un „Rīgas Melnais balzams ar upeņu garšu”, “Rīgas šampanietis oriģinālais”. Pārdotākie degvīni bijuši „3 Graudu” un „Latvijas oriģinālais”. 


“Latvijā ”Rīgas šampanietis” ir viens no neatņemamiem svētku simboliem, par ko ik gadu pārliecināmies, analizējot mūsu pārdošanas rādītājus. 2012. gads nav bijis izņēmums - pieprasījums pēc pašmāju dzirkstošā vīna decembrī ir palielinājies piecas reizes. 

Arī gada griezumā “Rīgas Šampanietis” ir bijis viens no pieciem pieprasītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem no LB veikalu sortimenta. Patērētāji pērn arī atzinīgi novērtēja  īpašo “Rīgas Jubilejas” dzirkstošo vīnu”, kas tika saražots limitētā daudzumā, atzīmējot 60 gadu dzirkstošo vīnu ražošanas tradīcijas Latvijā,” saka „Latvijas balzams” veikalu īpašnieka SIA „Bravo” valdes priekšsēdētājs Pāvels Fiļipovs. 


Kā atzīmē LB veikalu tīkla vadītājs,  gada nogalē LB veikalos būtiski pieaudzis arī lielo pirkumu skaits, ko veica gan privātās, gan juridiskās personas. 


“Šo tendenci varam skaidrot ar vēlmi kopīgi svinēt svētkus gan kolēģu, gan plašākā ģimenes un draugu lokā, kā arī nesen atvērto iespēju pasūtīt dzērienus LB interneta veikalā. Esam aprēķinājuši, ka decembrī pirkuma groza vidējā vērtība palielinājusies par 20%” norāda P.Fiļipovs. 




Dana Hasana

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts