Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.11.2017

Food Union paplašina zīmola Kārums sortimentu

Piena pārstrādes uzņēmums Food Union paplašina zīmola Kārums sortimentu, piedāvājot pavisam jaunu produktu – siera kūku “Kārums”. Jaunums ir radīts pēc labākajām zīmola tradīcijām un pārliecības, kūkai nesaturot ne konservantus, ne augu taukus. Uzņēmums jauna produkta radīšanā kopumā ir investējis 70 tūkstošus eiro, no tiem 50 tūkstošus eiro investējos specializētās iekārtās.

Kārums siera kūkas, savu izteikti krēmīgo garšu iegūst no maiga krēmsiera un olu dzeltenumiem, bet tās kraukšķīgā pamatne veidota no sasmalcinātiem pilngraudu sviesta cepumiem. Siera kūkas ir pieejamas ar aveņu vai vasaras ogu pārklājumu.

Produkts ir lieliski piemērots visdažādākām dzīves situācijām – gan saldam brīdim ikdienā, gan viesu cienāšanai, gan arī svētku reizēm, jo ir ērti uzglabājama ledusskapja saldētavā un pasniedzama 12 stundu laikā pēc izņemšanas no tās. Jaunums jau pieejams tirdzniecības centrā Stockmann, Elvi, Top, Mego, Beta veikalos un tirdzniecības tīklu Rimi, Maxima veikalos no 13. novembra

  

Vēl ziņas

Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts