Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

01.06.2016

AS “Latvijas balzams’’ sāk ražot jaunu rozā dzirkstošo vīnu “Rīgas Prestige Cuvée Rosé”

AS “Latvijas balzams’’ sācis ražot jaunu, pussausu, rozā dzirkstošo vīnu “Rīgas Prestige Cuvée Rosé”, kas ir papildinājums veiksmīgajai dzirkstošā vīna “Rīgas Prestige Cuvée” līnijai,  kuru uzņēmums sāka ražot 2014.gada vasarā, piedāvājot tirgum Sweet un Brut versijas. 

“Gan “Rīgas Prestige Cuvée” dzirkstošo vīnu līnijas panākumi, gan rozā vīna un rozā dzirkstošā vīna patēriņa pieaugums  mudināja  mūs attīstīties tālāk, un piedāvāt patērētājam jaunu garšu vasaras sezonai – Rosé”, informē zīmola vadītāja Latvijā Kristīne Strautiņa. 

Viņa uzsver, ka zīmols “Rīgas Prestige Cuvée” ir sevi veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū, divu gadu laikā:  
“Kopš ražošanas uzsākšanas, esam pārdevuši vairāk nekā 319 tūkstošus šī dzēriena pudeļu, kas pamatoti ļāvis “Rīgas Prestige Cuvée” kļūt par labāko jauno produktu stipro alkoholisko dzērienu un vīnu kategorijā. Par to 2014. gadā saņemta Nielsen nominācija”.

Dzēriens ir pieejams pārdošanā lielākajās veikalu ķēdēs un specializētajos “Latvijas balzams” veikalos, sākot no jūnija. “Rīgas” dzirkstošo vīnu sērija būs plaši pārstāvēta  arī šovasar gaidāmajā mūzikas festivālā “Positivus”.

“Rīgas Prestige Cuvée Rosé” ir svaigs, dzirkstošs, ar sabalansētām aromāta un garšas notīm, ražots no Spānijas Tempranillo, izmantojot Charmat metodi. Par dzēriena augsto kvalitāti liecina dzirkstošā vīna noturīgās burbuļu virtenes un aromāts.

Zīmols “Rīgas Prestige Cuvée” tika radīts 2014.gadā, sekojot  alkoholisko dzērienu inovācijām un tendencēm pasaulē. Šobrīd „Rīgas Prestige Cuvée’’ ir pieejams trīs garšu variācijās – Sweet, Brut un Rosé. 

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts