Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

09.10.2017

10. oktobrī notiks seminārs par vadlīnijām augļu un dārzeņu konservu ražotājiem

Otrdien, 2017.gada 10.oktobrī Zemkopības ministrija (ZM) sadarbībā ar Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātnisko institūtu BIOR, Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) un Dārzkopības institūtu (DI) aicina uz semināru par jaunajām vadlīnijām augļu un dārzeņu konservu ražošanā. 

ZM, BIOR, PVD un DI ir beidzis darbu projektā “Augļu un dārzeņu konservu ražošana. Konservēšanas alternatīvās metodes”, kura rezultātā tapušas vadlīnijas augļu un dārzeņu konservu ražotājiem. Seminārā eksperti stāstīs par augļu un dārzeņu konservu mikrobioloģiskajiem riskiem, patulīna izplatību konservos, pārtikas aprites valsts uzraudzību, kā arī dalīsies praktiskajā pieredzē. 

Nozīmīgs semināra temats ir jaunās vadlīnijas. To mērķis ir sniegt palīdzību ražotājiem mikrobioloģiski nekaitīgu, kvalitatīvu un daudzveidīga augu izcelsmes konservu klāsta ražošanā bez lieliem ieguldījumiem tehnoloģiju izstrādē un speciālu iekārtu iegādē.

Pasākuma noslēgumā paredzētas iespējas augļu un dārzeņu konservu ražotājiem demonstrēt produkciju. 

Seminārs notiks ZM telpās, Republikas laukumā 2, Rīgā, no plkst.10.00 līdz 13.00. Semināram vēl var pieteikties pa e-pastu bior@bior.lv, norādot vārdu, uzvārdu, pārstāvēto uzņēmumu un kontaktinformāciju vai zvanot pa tālruni 67620526. 


Rūta Rudzīte

  

Vēl ziņas

Jūrmalā durvis vērusi jauna viesnīca Rixwell Collection Seaside Hotel
Valmiermuižas alus šī gada pirmajos trīs mēnešos sasniedzis alus pārdošanas rekordu
Šefpavāru atziņas
Pagarināts eko kampaņas termiņš: pieņem pārstrādei virtuves piederumus līdz maija beigām
Investējot 1,3 miljonus eiro, McDonald’s atver jaunu restorānu Latvijā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts