Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

15.10.2015

Saldējuma recepte

Sastāvdaļas:

500 ml saldā krējuma, 
5 olas (vēlams izvēlēties mājas vistu olas), 
2 ēdamk cukura,
 vaniļa. 


Pagatavošana:
Bļodā saputo saldo krējumu ar 2 ēdamkarotēm cukura un vaniļas. Otrā bļodā 5 olas dzeltenumus sajauc ar 2 ēdamkarotēm cukura līdz cukurs izkusis. Pēc tam iegūtās masas samaisa kopā un traukā ar plānām sieniņām šo masu ieliek saldētavā.

Lai saldējuma masa sasaltu vienmērīgi un neveidotos ledus kristāli, to ik pēc 25 – 30 minūtēm nepieciešams apmaisīt. Un tā kādas 3 stundas, līdz saldējums kļūst vijīgs un var savelt bumbulīšus.

Pēc tam saldējumu var papildināt ar ogām, šokolādi utml. 

Horeca



  

Saistītie raksti

Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē
Jēra kājas cepetis
Ābolu dzēriens
MOJITO karstai vasarai
Viegli, ātri pagatavojami pīrādziņi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts