Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

02.03.2015

Kartupeļu, sēņu krēmzupa

Kartupeļu, sēņu krēmzupa 


Sastāvdaļas
10 g sēnes (šampinjoni)
500 g kartupeļi
2 ēd. k. sviests
750 gr buljons (dārzeņu)
200 ml saldais krējums
1 sīpols
sāls, pipari, rozmarīns
sviests cepšanai
lociņi

Pagatavošana
kartupeļus nomizo, sagriež un apcep sakarsētās sviestā, klāt apcep sagrieztu sīpolu, pievieno rozmarīnu.

Pievieno buljonu,sāli, piparus, pievieno zupai. Visu vāra 20 min.
Sablenderē, pievieno saldo krējumu, pēc tam pievieno sagrieztas sēnes un vāra 3-5 min. Gatavu zupu pārkaisa ar grauzdiņiem un lociņiem pēc garšas.

  

Saistītie raksti

Puķkāpostu un topinambūru krēms ar meža sēnēm un grauzdētiem riekstiem
Jēra kājas cepetis
Vistas un makaronu zupa
Franču bagete ar ķiploku sviestu – pasniegta viena vai kā pamats dažādām uzkodām!
Arbūza un zemeņu ievārījums


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts