Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

19.04.2012

Viesistaba kazarmās semināri aprīlī


21. aprīlis 13:00                           Amerikas virtuve. Radošā darbnīca Nr.1 vada Kārlis Roberts Celms
Daudziem Amerika ir sapņu zeme, kur zāle zaļāka un saule spožāka, bet ko tad īsti tur ēd? Vai tiešām tikai McDonalds, ābolu pīrāgu un Cēzara salātus?-varbūt tomēr arī kaut ko citu?  Raksturīgu amerikāņu maltīti kopā ar viesiem gatavos šefpavārs, kurš ir dzimis un skolojies Amerikā un zina, kas ir īsta Amerikas virtuve. Šoreiz dosimies uz Amerikas Savienoto Valstu ziemeļaustrumiem citādi pazīstama arī kā Jaunanglija (New England). Gatavosim: Jaunanglijas gliemežu biezzupu ar kukurūzu un ķirbi; krabju kūciņas ar sviesta ķirbja čatniju, tītara sāļo pīrāgu; īpašo Bostonas kūku ar krēmu un šokolādes glazūru. Cena Ls30




23. aprīlis  13:00                          Noslēpumainā mērču pasaule

Ingas Kalniņas vadībā noskaidrosim kas tad īsti ir Bešamel mērce, no kā sastāv Holandes mērce un ar ko tā atšķiras no Bernese? Gatavosim arī klasisko ratatouille un tartara mērci. Taču – galvenais,- noskaidrosim, kura mērce ir piemērota kuram ēdienam. Cena 25Ls



28. aprīlis 13:00                           Kaspara Jansona dienasgrāmata

Hotel Bergs un Rūmenes muižas šefpavārs Kaspars Jansons turpina ikmēneša meistarklašu ciklu. Visa gada garumā,  reizi mēnesī meistarklases laikā, šefs kopā ar dalībniekiem izmēģina dažādas receptes, kuras iekļaus savā jaunajā pavārgrāmatā. Ceturtā nodarbība. „Aprīļa ēdieni” Cena 25Ls


29.aprīlis 13:00                            Spānijas mājas ēdieni  

Sadarbībā ar ar spāņu kultūras centru „Seneca” un jauko Havjeru Fernandesu Krūzu .Kā ierasts kopā gatavosim,  baudīsim un rotaļāsimies ar plašo Spānijas garšu pasuli un  Cena: 25Ls



30. aprīlis 18:00                           Dažādas mīklas dažādiem gardumiem
Smilšu mīkla, kārtainā mīkla, rauga kārtainā mīkla un citas mīklas, kuras izmantojam mūsu virtuvē. Izmēģināsim tās visas pagatavot un noskaidrosim, kādos ēdienos tās vislabāk izmantot. Vada konditore Inga Kalniņa. Cena 25Ls

Kursi notiek:
Viesistabā Kazarmās

Jēkaba kazarmās, Torņa ielā 4 – 2B, otrajā stāvā, Rīga, LV-1050
Pieteikšanās:
Telefoni: 27039379, 27003849, 26272179

E-pasti: inga@macibucentrs.lv agate@macibucentrs.com 
Apmaksas kārtība:

Par kursiem iespējams norēķināties gan ar pārskaitījumu, gan skaidrā naudā, gan arī ar karti uz vietas Viesistabā.

Grupām lielākām par 3 personām priekšapmaksa obligāta!




  

Saistītie raksti

Vislabākās kvalitātes "Kartupeļu laiviņas ar mizu"
Kartupeļu salāti ar asumiņu (recepte)
Garšvielu kokteilis virtuvē
Izmēģini ziemas sezonas gardumus (receptes)
Pasaulē vecākā viesnīca


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts