Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

21.08.2015

Tiek meklēts 8.konkursants!

17.augustā noslēdzās pagarinājuma periods pavārzeļļu konkursa atlasei. Lai arī dalībnieku skaits ir palielinājies, tomēr konkursa nokomplektēšanai nepieciešams vēl viens dalībnieks! Tāpēc ATKĀRTOTI AICINĀM PIETEIKTIES PAVĀRA PALĪGUS KONKURSAM!


Kā jau tika minēts iepriekš - katrs konkursants dāvanā saņems profesionālu virtuves nazi. "Pavāru kluba" valdes priekšsēdētāja Svetlana Riškova ir nedaudz apbēdināta par nepietiekamo aktivitāti, tomēr ļoti tic, ka 8.dalībnieks tomēr pieteiksies: "Jaunajiem pavāriem vajadzētu atcerēties, ka piedalīšanās konkursā jau nav tikai sacensība par pirmo vietu – konkurss ir labākais mācību lauks, kā pacelt savu profesionālo līmeni! Konkursā iegūtā pieredze, atpazīstamība pavāru aprindās un kontakti pavisam noteikti var palīdzēt karjeras veidošanā, tāpēc ļoti aicinu nebaidīties un izmantot šo iespēju!"

Ar pavārzeļļu konkursa nolikumu iespējams iepazīties šeit.

Lai arī vēl viens dalībnieks tiek meklēts, varam paziņot 7 konkursantus, kuri 3.septembrī sacentīsies par titulu "Latvijas 2015.gada pavārzellis":

1. Kristiāna Šteinfelde /restorāns "Kaļķu vārti"/

2. Vladislavs Žabarausks /restorāns "Bibliotēka Nr.1"/

3. Kārlis Rudolfs Aiše /restorāns "Elements"/

4. Artjoms Černorižs /restorāns "Gastronome", " Reaton" /

5. Ieva Pērica /restorāns "3 Prir"/

6. Emīls Skalbergs /restorāns "Muusu"/

7. Ernests Šustiņš /restorāns "Muusu"/

Atgādinām, ka konkursi norisinās izstādes "Riga Food 2015" ietvaros izstāžu zālē "Ķīpsala": 3.septembrī konkurss "Latvijas gada pavārzellis"; 4.septembrī konkurss "Latvijas gada pavārs". Vairāk informācijas par izstādi meklē bt1.lv mājaslapā!


  

Saistītie raksti

1. novembris plkst. 12:00 Pavārkurss ar Andreju Meirānu-Pieci dažādi veidi kā mājās pagatavot jūras veltes
5 labākie restorāni pasaulē
HoReCa ABC. Risinājumi, kurus atzinīgi novērtēs katrs viesnīcas klients
Labākais restorāns pasaulē otro gadu pēc kārtas dāņu restorāns “Noma”
Dārzeņi un augļi ikdienas ēdienkartē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts