Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2016

Pasākums gardēžiem- Rīgas svētku restorāns

Rīt, 13.augustā, no plkst. 12:00 līdz 20:00 Rīgas svētku laikā Spīķeru centrālajā laukumā norisināsies “Rīgas svētku restorānu”. Šogad tā tēma būs “Ar dabu šķīvī”, kas iezīmēs tuvojošos Eiropas gastronomijas reģiona titulu 2017.gadā.  

Aizvadīto pāris gadu laikā “Rīgas svētku restorāns” ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem un gaidītājiem pasākumiem pilsētas svētku ietvaros. 

Tajā, apvienojot prasmes un zināšanas, Rīgas populārāko restorānu šefpavāri (Mārtiņš Rītiņš, Raimonds Zommers, Dzintars Kristovskis, Kaspars Jansons, Valters Zirdziņš u.c.) iepazīstinās iedzīvotājus un pilsētas viesus ar sezonālajiem ēdieniem, kas pagatavoti no vietējiem produktiem.

Atzīmējot Rīgas un ASV pilsētas San Diego sadraudzību, pasākumā piedalīsies arī amerikāņu šefpavārs Darils Bigs (Daryl Biggs).

Rīgas svētku restorānā būs baudāmi tādi ēdieni kā līdakas kroketes ar zaķskābenēm, medus burkāns un tumšā alus mērci, spinātu un biešu maizes miniburgeri, slāpeklī saldēts olbaltums, pasniegts ar brūkleņu mērci un karamelizētām auzu pārslām, kā arī dažādi deserti, dzērieni. 

Paralēli vēderpriekiem “Rīgas svētku restorānā” skanēs arī dzīvā mūzika Mika Dukura, Beātes Zviedres, Līvas Dumpes un Alises Kantes izpildījumā. 

Šogad Rīgas svētku restorānā piedalās un par apmeklētāju garšām rūpēsies: 3 Pavāru restorāns  “Tam labam būs augt”, „Avalon”, „B-Bārs”, “Entresol”,  “EQUUS”, „Kaļķu vārti”, “Kasha Gourmet”, „KID*”, “Le dome”, „MUUSU”, “Pagalms”, “Piens”, “Skyline Bar”, „Tinto”, „Valtera restorāns”, “Valmiermuižas vēstniecība Rīgā” un „Vincents”.

Horeca

  

Saistītie raksti

Lai dzīvo stiprais kuņģa-zarnu trakts! Saruna ar prof. Anatoliju Danilānu.
Uztura mācība. Veselīga dzīvesveida atslēga
Kā pagatavot frī kartupelīšus, uzkodas un citus garšīgus produktus no Farm Frites sortimenta
Ceptu persiku un Parmas šķiņķa salāti (recepte)
Katru dienu Latvijā tiek iztērēti 150 000 plastmasas salmiņu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts