Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2016

Pasākums gardēžiem- Rīgas svētku restorāns

Rīt, 13.augustā, no plkst. 12:00 līdz 20:00 Rīgas svētku laikā Spīķeru centrālajā laukumā norisināsies “Rīgas svētku restorānu”. Šogad tā tēma būs “Ar dabu šķīvī”, kas iezīmēs tuvojošos Eiropas gastronomijas reģiona titulu 2017.gadā.  

Aizvadīto pāris gadu laikā “Rīgas svētku restorāns” ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem un gaidītājiem pasākumiem pilsētas svētku ietvaros. 

Tajā, apvienojot prasmes un zināšanas, Rīgas populārāko restorānu šefpavāri (Mārtiņš Rītiņš, Raimonds Zommers, Dzintars Kristovskis, Kaspars Jansons, Valters Zirdziņš u.c.) iepazīstinās iedzīvotājus un pilsētas viesus ar sezonālajiem ēdieniem, kas pagatavoti no vietējiem produktiem.

Atzīmējot Rīgas un ASV pilsētas San Diego sadraudzību, pasākumā piedalīsies arī amerikāņu šefpavārs Darils Bigs (Daryl Biggs).

Rīgas svētku restorānā būs baudāmi tādi ēdieni kā līdakas kroketes ar zaķskābenēm, medus burkāns un tumšā alus mērci, spinātu un biešu maizes miniburgeri, slāpeklī saldēts olbaltums, pasniegts ar brūkleņu mērci un karamelizētām auzu pārslām, kā arī dažādi deserti, dzērieni. 

Paralēli vēderpriekiem “Rīgas svētku restorānā” skanēs arī dzīvā mūzika Mika Dukura, Beātes Zviedres, Līvas Dumpes un Alises Kantes izpildījumā. 

Šogad Rīgas svētku restorānā piedalās un par apmeklētāju garšām rūpēsies: 3 Pavāru restorāns  “Tam labam būs augt”, „Avalon”, „B-Bārs”, “Entresol”,  “EQUUS”, „Kaļķu vārti”, “Kasha Gourmet”, „KID*”, “Le dome”, „MUUSU”, “Pagalms”, “Piens”, “Skyline Bar”, „Tinto”, „Valtera restorāns”, “Valmiermuižas vēstniecība Rīgā” un „Vincents”.

Horeca

  

Saistītie raksti

Horeca ABC – Uzskaites un vadības sistēmas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos.
Rīgas restorānu nedēļa priecēs gardēžus jau nākamnedēļ
“Latvijas balzams” paplašina dzirkstošā vīna dzēriena “Rīgas Dīva” līniju ar jaunu garšu
Novembris- vīna mēnesis. Vīna pasniegšanas temperatūra
Loreinas Paskālas vaniļas un jogurta pannakota ar granātābolu želeju (recepte)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts