Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

24.09.2017

Kā ēst suši

Apvienojot rīsus, jūras aļģes un svaigas zivis, suši ir viegli un ātri pagatavojams ēdiens. Bet tas nenozīmē, ka nav stingri noteikumi japāņu delikateses pagatavošanā. 

Lielākā kļūda, ko cilvēki dara ārpus Japānas, ieved marinētu ingveru un pēc tam mērcē to sojas mērcē. 
Tokijas suši šefpavārs Naomichi Yasuda pastāstīja, ka ingvera lietošanā ir senas tradīcijas un jāievēro etiķete.
Video, Yasuda atklāj, ka vēl bieži sastopamā kļūda ir iegremdēt zivis sojas mērcē.

>

  

Saistītie raksti

3. jūnijā pl 18:00 Indijas reģionālo ēdienu variācijas ar Gati Grosbergu
Akreditētā Rīgas Ekonomikas un Biznesa skola piedāvā apgūt aktuālas profesijas
Kā pagatavot sulīgas cūkgaļas maltītes
Jaunības eliksīrs - zaļā tēja
Uzņēmumu komandējumi ārkārtējās situācijas laikā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts