Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

24.09.2017

Kā ēst suši

Apvienojot rīsus, jūras aļģes un svaigas zivis, suši ir viegli un ātri pagatavojams ēdiens. Bet tas nenozīmē, ka nav stingri noteikumi japāņu delikateses pagatavošanā. 

Lielākā kļūda, ko cilvēki dara ārpus Japānas, ieved marinētu ingveru un pēc tam mērcē to sojas mērcē. 
Tokijas suši šefpavārs Naomichi Yasuda pastāstīja, ka ingvera lietošanā ir senas tradīcijas un jāievēro etiķete.
Video, Yasuda atklāj, ka vēl bieži sastopamā kļūda ir iegremdēt zivis sojas mērcē.

>

  

Saistītie raksti

Ņam, ņam – ēdamais pīlādzis
Rudens Rīgas restorānu nedēļa jau nākamnedēl
Lai neiekļūtu neērtā situācijā restorānā
VESTA OGĻU GRILA KRĀSNIS - ĀTRAS, DROŠAS UN KVALITATĪVAS
Rostbifs ar vīna mērci


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts