Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

24.09.2017

Kā ēst suši

Apvienojot rīsus, jūras aļģes un svaigas zivis, suši ir viegli un ātri pagatavojams ēdiens. Bet tas nenozīmē, ka nav stingri noteikumi japāņu delikateses pagatavošanā. 

Lielākā kļūda, ko cilvēki dara ārpus Japānas, ieved marinētu ingveru un pēc tam mērcē to sojas mērcē. 
Tokijas suši šefpavārs Naomichi Yasuda pastāstīja, ka ingvera lietošanā ir senas tradīcijas un jāievēro etiķete.
Video, Yasuda atklāj, ka vēl bieži sastopamā kļūda ir iegremdēt zivis sojas mērcē.

>

  

Saistītie raksti

Francijas vīnu pasaule
Starptautiskā Šokolādes dienā atgādina, ka gardais kārums var arī beigties
Garšaugi ēdiena garšas papildināšanai
Restorānu nedēļa Siguldā
«Tork» augstas kvalitātes salvešu dozatoru līnija iegūst starptautisko dizaina izcilības balvu (International Design Excellence Award)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts