Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

24.09.2017

Kā ēst suši

Apvienojot rīsus, jūras aļģes un svaigas zivis, suši ir viegli un ātri pagatavojams ēdiens. Bet tas nenozīmē, ka nav stingri noteikumi japāņu delikateses pagatavošanā. 

Lielākā kļūda, ko cilvēki dara ārpus Japānas, ieved marinētu ingveru un pēc tam mērcē to sojas mērcē. 
Tokijas suši šefpavārs Naomichi Yasuda pastāstīja, ka ingvera lietošanā ir senas tradīcijas un jāievēro etiķete.
Video, Yasuda atklāj, ka vēl bieži sastopamā kļūda ir iegremdēt zivis sojas mērcē.

>

  

Saistītie raksti

Ekoprodukts. Kas tas ir un kur to nopirkt?
Lieldienu vēlās brokastis Lieldienās pavadiet laiku ar ģimeni, izbaudot vēlās brokastis Baltic Beach Hotel restorānā il Sole vai Caviar Club!
e-Maxima pirmajā darbības mēnesī visvairāk pirkti piena produkti, ūdens, augļi un dārzeņi
Mājas kafejnīcu dienas visā Latvijā gaida viesus no jūlija līdz oktobrim
Lielākās vīna ražotājvalstis pasaulē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts