Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

24.09.2017

Kā ēst suši

Apvienojot rīsus, jūras aļģes un svaigas zivis, suši ir viegli un ātri pagatavojams ēdiens. Bet tas nenozīmē, ka nav stingri noteikumi japāņu delikateses pagatavošanā. 

Lielākā kļūda, ko cilvēki dara ārpus Japānas, ieved marinētu ingveru un pēc tam mērcē to sojas mērcē. 
Tokijas suši šefpavārs Naomichi Yasuda pastāstīja, ka ingvera lietošanā ir senas tradīcijas un jāievēro etiķete.
Video, Yasuda atklāj, ka vēl bieži sastopamā kļūda ir iegremdēt zivis sojas mērcē.

>

  

Saistītie raksti

MULTIPACK sortimentā orģināla dizaina kastes 0,33L un 0,5L pudelēm
Vaniļa - pieprasītākā garša pasaulē
Padomi maizes uzglabāšanai vasarā
Atvērta pieteikšanās konkursiem Latvijas 2022.gada pavārs/pavārzellis, Novada garša, Zero wasste challange
Gatavojamies Līgo svētkiem – rauga mīklas gudrības pīrāgiem un plātsmaizēm


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts