Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

24.09.2017

Kā ēst suši

Apvienojot rīsus, jūras aļģes un svaigas zivis, suši ir viegli un ātri pagatavojams ēdiens. Bet tas nenozīmē, ka nav stingri noteikumi japāņu delikateses pagatavošanā. 

Lielākā kļūda, ko cilvēki dara ārpus Japānas, ieved marinētu ingveru un pēc tam mērcē to sojas mērcē. 
Tokijas suši šefpavārs Naomichi Yasuda pastāstīja, ka ingvera lietošanā ir senas tradīcijas un jāievēro etiķete.
Video, Yasuda atklāj, ka vēl bieži sastopamā kļūda ir iegremdēt zivis sojas mērcē.

>

  

Saistītie raksti

Viesnīcu nozares tehnoloģijas un mārketings - jaunumi šajā jomā
Rudens Rīgas restorānu nedēļa jau nākamnedēl
Infografika: fakti, ko Tu, iespējams, nezināji par burkāniem
Mencas fileja ar tomātu mērci un makaroniem- recepte
Ikdienišķa piena produktu uzņemšana labākai figūrai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts