Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.02.2015

Ielūdzam pavārus uz meistarklasi Gardās receptes itāļu tradīcijās

Horeca.lv sadarbībā ar mācību centru Viesistaba aicina pavārus uz meistarklasi 18. februārī plkst. 14.00, Dzirnavu ielā 2, Rīgā.

Programmā:
Divi šefpavāri, Simona Bucaioni (Itālija) un Raitis Ivanovs (Latvija) dalīsies ar autentiskām, klasiskām un gardām receptēm, kuru galvenā sastāvdaļa ir BUFFALO MOZZARELLA CHEESE AND BELL, kas tiks ražoti Latvijā. Īpašais viesis - Dr. Marrandino (Itālija), mocarella produktu pārzinātājs.

Meistarklases ēdienkarte un degustācija
Uzkodas
1) Kapri mocarella, ovoline un našķi
2) Pica Margherita
Pirmais ēdiens
3) Sorento gnoki
4) Konkiljoni, pildīti ar ķirbi un mocarellu
Pamatēdiens
5) Mocarella un kūpināts siers ar tomātu mērci
6) Mocarella
7) Cepta rikota
8) Kūpināta baltā siera asorti
Deserts
9) Tiramisu ar bifeļu piena rikotu.


 Šefpavāru vadīta praktiska nodarbība ar dalībnieku līdzdarbošanos
 Visa nepieciešamā aprīkojuma un inventāra izmantošana
 Pierakstu materiāli
 Ēdienu degustācija 
 Atbilstoša vīna degustācija


Meistarklases valodas: latviešu, angļu
Norises vieta: Wellton Terrace Design Hotel, 4. stāvā,
Dzirnavu iela 2, Rīga 

Papildu informācija par meistarklasi: www.horeca.lv
Pieteikšanās: pa tālruni 20039309 vai e-pastu info@horeca.lv 

  

Saistītie raksti

Virtuves trauku pārvērtības
Kā radīt Latte Art
Patiesība par ledu
“Kartupeļu akadēmija”- kartupeļu vēsture un izcelsme
Radisson Blu Rīdzene Hotel aicina 31.12.16. sagaidīt Jauno gadu elegantajā restorānā “Piramīda”


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts