Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.03.2018

22.03. konference profesionāļiem - Tūrisms. Viesnīcas



Bezmaksas ielūgums uz konferenci



Tūrisma un HORECA nozare saskaras ar vēl nebijušiem izaicinājumiem - tehnoloģiskā attīstība neapšaubāmi ir pārspējusi ikvienu cilvēka cerību un padarījusi lietas vienkāršākas, ērtākas un ātrākas. Mūsdienās digitalizācija ir skārusi visus segmentus un ceļojumu nozare nav izņēmums - smart klientu serviss, lojalitātes programmas, tiešsaistes rezervēšanas, atsauksmju sistēmas, resursu plānošana, infrastruktūras izveide un modernizācija, iekšējo procesu automatizācija

Izmaiņas ceļošanas mērķu izvēles procesos
Personalizēta ceļošana, nakšņošana, ēdināšana
Sociālo mediju mārketings un reitingu platformas
Lietu internets un visaptveroša savienojamība
Tehnoloģijas viesnīcās: gudrās istabas, gudrās kontroles
Virtuālā realitāte un papildinātā realitāte
Biometriskie ID un viesu plūsma


Lai apskatītu esošo sitāciju tūrisma un HORECA nozarē, kā arī ieskicētu nākotnes tendences un tehnoloģiju nozīmīgumu, šī gada 22. martā BiSMART pulcēs tūrisma un HORECA nozares uzņēmumu un organizāciju vadošo personālu, lai kopīgi ar ekspertiem izzinātu iespējas, dalītos pieredzē un kļūtu vēl gatavāki nākotnes izaicinājumiem


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 















-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------








  

Saistītie raksti

Rudens Rīgas restorānu nedēļa no 12.-25. oktobrim
Uztura mācība. Produkti, kurus ieteicams ēst termiski apstrādātus
Džeza dienas Kalnciema kvartālā
Balzams mundrumam nav tas pats kas balzams matiem jeb Neparasti jautājumi, ko „Latvijas balzams’’ saņem no patērētājiem un partneriem
Labākais Austrālijas vīna zīmols ''Jacob’s Creek''


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts