Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Latvijā audzētā zivs- Varavīksnes forele

Foreles audzē caurtekošos Latvijas lašu upju ūdeņos Vidzemes augstienē Braslā un Amatā kopā ar lašiem un taimiņiem. 
Zivju audzēšana tekošos upju ūdeņos nodrošina to, ka  zivis tiek audzētas ļoti tuvu dabiskiem apstākļiem. 

Foreles sālīšana recepte
Forele saldā krējuma mērcē recepte

Horeca


  

Saistītie raksti

Kā noteikt melno piparu kvalitāti
Par gaļu un gaļas izstrādājumiem
Timutas piparogas
ABC, lai tavs mājas bārs būtu bārs pa īstam
Vai Ballarini panna ir kaitīga?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts