Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Latvijā audzētā zivs- Varavīksnes forele

Foreles audzē caurtekošos Latvijas lašu upju ūdeņos Vidzemes augstienē Braslā un Amatā kopā ar lašiem un taimiņiem. 
Zivju audzēšana tekošos upju ūdeņos nodrošina to, ka  zivis tiek audzētas ļoti tuvu dabiskiem apstākļiem. 

Foreles sālīšana recepte
Forele saldā krējuma mērcē recepte

Horeca


  

Saistītie raksti

Mīdijas
Kā rodas caurumi sierā un vai tā mizas ir ēdamas
Mīdijas aromātiskā kokosriekstu buljonā (angļu val.)
Kur var iegādāties medījumu gaļu restorāniem?
Pienācis laiks domāt par aukstumiekārtu iegādi, pirms sācies pavasaris.


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts