Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Latvijā audzētā zivs- Varavīksnes forele

Foreles audzē caurtekošos Latvijas lašu upju ūdeņos Vidzemes augstienē Braslā un Amatā kopā ar lašiem un taimiņiem. 
Zivju audzēšana tekošos upju ūdeņos nodrošina to, ka  zivis tiek audzētas ļoti tuvu dabiskiem apstākļiem. 

Foreles sālīšana recepte
Forele saldā krējuma mērcē recepte

Horeca


  

Saistītie raksti

Madagaskaras vaniļas pāksts
Padomi augļu pircējam
Kafijas skola
Piment de La Vera – kūpināta paprika
Izvēlamies kvalitatīvu gaļu. Grilēšanas sezona ir klāt!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts