Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

15.05.2014

Recepte - Pasta ar desu

Pagatavošanas laiks: 20 min 

Sastāvdaļas: 

500 g pasta, vēlams pilngraudu 
6 ķiršu tomāti 
2 saujas rukola 
2 ēdamkarotes Kaperi 
2 glāzes biezpiena 
1 glāze krēma siers
2 cīsiņi, vai cita desa pēc izvēles
oregano vai baziliku 
Nedaudz rīvēts Parmas siers 

Pagatavošana:

Vāra lielā katlā ar ūdeni. 

Kamēr ūdens vārās, sagriež tomātus četrās daļās un sajauc tos ar rukolu un kaperiem. 

Sajauc biezpienu un krēma sieru līdz veidojas gluda masa. 

Kad ūdens sāk vārīties pievieno sāli un nedaudz olīveļļas un tad makaronus. Pagatavot makaronus kā norādīts uz iepakojuma. 

Kamēr makaroni varās, sagriež desas šķēlītēs un uzsilda tās  uz pannas. 

Kad makaroni gatavi, tad nolej ūdeni, bet atstāj makaronu katlā, pievieno klāt tomātu maisījumu,  biezpiena un siera maisījumu, visu samaisa. 

Pievieno karstu desu gabalus. 

Visu liek lielā bļodā.Apkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem un rīvētu parmezāna sieru.

  

Saistītie raksti

Lustīga līgošana Dzegužkalnā
Smadzeņu viļņu tehnoloģija palīdz noskaidrot, kā restorāna apmeklētāji reaģē uz krāsām
3 gardas receptes skaistām 1. septembra svinībām
Restorānā Avalon jauna un ar līdz šīm nebijušiem produktiem A la carte
Marta mēneša tēma- Francija. airBaltic atklās tiešo reisu Rīga-Bordo


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts