Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

15.05.2014

Recepte - Pasta ar desu

Pagatavošanas laiks: 20 min 

Sastāvdaļas: 

500 g pasta, vēlams pilngraudu 
6 ķiršu tomāti 
2 saujas rukola 
2 ēdamkarotes Kaperi 
2 glāzes biezpiena 
1 glāze krēma siers
2 cīsiņi, vai cita desa pēc izvēles
oregano vai baziliku 
Nedaudz rīvēts Parmas siers 

Pagatavošana:

Vāra lielā katlā ar ūdeni. 

Kamēr ūdens vārās, sagriež tomātus četrās daļās un sajauc tos ar rukolu un kaperiem. 

Sajauc biezpienu un krēma sieru līdz veidojas gluda masa. 

Kad ūdens sāk vārīties pievieno sāli un nedaudz olīveļļas un tad makaronus. Pagatavot makaronus kā norādīts uz iepakojuma. 

Kamēr makaroni varās, sagriež desas šķēlītēs un uzsilda tās  uz pannas. 

Kad makaroni gatavi, tad nolej ūdeni, bet atstāj makaronu katlā, pievieno klāt tomātu maisījumu,  biezpiena un siera maisījumu, visu samaisa. 

Pievieno karstu desu gabalus. 

Visu liek lielā bļodā.Apkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem un rīvētu parmezāna sieru.

  

Saistītie raksti

“Kartupeļu akadēmija”- kartupeļu vēsture un izcelsme
Saldumu pasaulē
Tendences un inovācijas viesnīcu jomā digitālo tehnoloģiju laikmetā (prezentācijas)
26.martā- Klasiskie latviešu ēdieni mūsdienu garšās ar Sergeju Šiporovu
Uztura mācība. Produkti, kurus ieteicams ēst termiski apstrādātus


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts