Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2015

Garda mērce (recepte)

Sastāvdaļas:

3 skābie āboli, 1 zaļais pipars (pikantais), 1 saldais sarkanais pipars, 1 sīpols, 2 kātiņi selerijas ar lapu daļu, 3 ēdamk. karotes medus, 3 ēdamk. karotes citrona sulu, citrona miziņa.

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sasmalcināt dārzeņu smalcinātājā, pievienot citronu sulu un medu. Ielikt uz 30 min ledusskapī ievilkties.



















  

Saistītie raksti

Šefpavārs Gints Aizupietis 18.novembrī iesaka izvēlēties mazāk ierastus Latvijas produktus
"Zilver vīndarītavas" produkcijas piedāvājums Ziemassvētkiem
KAS ĪSTI IR ROZĀ VĪNS VAI SĀRTVĪNS?
Lai Līgo svētku maltīte būtu droša
Vai jūs vēlaties laimīgus Viesus?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts