Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2015

Garda mērce (recepte)

Sastāvdaļas:

3 skābie āboli, 1 zaļais pipars (pikantais), 1 saldais sarkanais pipars, 1 sīpols, 2 kātiņi selerijas ar lapu daļu, 3 ēdamk. karotes medus, 3 ēdamk. karotes citrona sulu, citrona miziņa.

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sasmalcināt dārzeņu smalcinātājā, pievienot citronu sulu un medu. Ielikt uz 30 min ledusskapī ievilkties.



















  

Saistītie raksti

Pasākums gardēžiem- Rīgas svētku restorāns
Recepte- WOK cūkgaļa ar dārzeņiem
Restorānā Avalon jauna un ar līdz šīm nebijušiem produktiem A la carte
Daudzgraudu beļģu vafeļu recepte no šefpavāres Svetlanas Riškovas
Ēst ar baudu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts