Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2015

Garda mērce (recepte)

Sastāvdaļas:

3 skābie āboli, 1 zaļais pipars (pikantais), 1 saldais sarkanais pipars, 1 sīpols, 2 kātiņi selerijas ar lapu daļu, 3 ēdamk. karotes medus, 3 ēdamk. karotes citrona sulu, citrona miziņa.

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sasmalcināt dārzeņu smalcinātājā, pievienot citronu sulu un medu. Ielikt uz 30 min ledusskapī ievilkties.



















  

Saistītie raksti

Ziemassvētki Ungurmuižā 14. decembrī no 12.00-16.00
7 padomi no vīnziņa Raimonda Tomsona
​Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam baudīsim dažādu valstu un stilu dzirkstošos vīnus kopā ar izsmalcinātām uzkodām
Zaļajā tējā cepts lasis no Džeimija Olivera recepšu krājumiem (recepte)
Vaniļa - pieprasītākā garša pasaulē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts