Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2015

Garda mērce (recepte)

Sastāvdaļas:

3 skābie āboli, 1 zaļais pipars (pikantais), 1 saldais sarkanais pipars, 1 sīpols, 2 kātiņi selerijas ar lapu daļu, 3 ēdamk. karotes medus, 3 ēdamk. karotes citrona sulu, citrona miziņa.

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sasmalcināt dārzeņu smalcinātājā, pievienot citronu sulu un medu. Ielikt uz 30 min ledusskapī ievilkties.



















  

Saistītie raksti

Bar departament - te kļūst par profesionāliem bārmeņiem!
17. Septembris plkst. 18:30 Vina degustācija – Paul Jaboulet Aine vīnu pasaulē
Aizsērējusi kanalizācija – jācīnās ar cēloņiem nevis sekām
Vistu spārniņi marinādē (recepte)
Itāļu virtuves un vīnu vakars Baltic Beach Hotel itāļu restorānā „il Sole” 17.aprīlī


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts