Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2015

Garda mērce (recepte)

Sastāvdaļas:

3 skābie āboli, 1 zaļais pipars (pikantais), 1 saldais sarkanais pipars, 1 sīpols, 2 kātiņi selerijas ar lapu daļu, 3 ēdamk. karotes medus, 3 ēdamk. karotes citrona sulu, citrona miziņa.

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sasmalcināt dārzeņu smalcinātājā, pievienot citronu sulu un medu. Ielikt uz 30 min ledusskapī ievilkties.



















  

Saistītie raksti

Baltic Beach Hotel pārsteigums: tikai līdz 14.aprīlim!
Bluķa vakars un Ziemas saulgriežu svētki Brīvdabas muzejā
HoReCa aprīkojuma un servisa izstāde INTERNORGA 2020
17 mīti, ko nelegālā alkohola pārdevēji stāsta saviem pircējiem?
Horeca darbinieku biežāk gūtās traumas: pakrišana, sagriešanās, applaucēšanās


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts