Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2015

Garda mērce (recepte)

Sastāvdaļas:

3 skābie āboli, 1 zaļais pipars (pikantais), 1 saldais sarkanais pipars, 1 sīpols, 2 kātiņi selerijas ar lapu daļu, 3 ēdamk. karotes medus, 3 ēdamk. karotes citrona sulu, citrona miziņa.

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sasmalcināt dārzeņu smalcinātājā, pievienot citronu sulu un medu. Ielikt uz 30 min ledusskapī ievilkties.



















  

Saistītie raksti

Kāds ir mūsdienu gardēdis? Ieskicējam viņa portretu!
Uztura mācība. Cik veselīgas ir paku sulas
TOP3 atsvaidzinoši džina kokteiļi brīvdienām
Viesistaba Vintage Gardais nedēļas pusdienu piedāvājums no 6.-9. maijam
Džeimija Olivera pildītais Ziemassvētku tītars ar mērci


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts