Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2015

Garda mērce (recepte)

Sastāvdaļas:

3 skābie āboli, 1 zaļais pipars (pikantais), 1 saldais sarkanais pipars, 1 sīpols, 2 kātiņi selerijas ar lapu daļu, 3 ēdamk. karotes medus, 3 ēdamk. karotes citrona sulu, citrona miziņa.

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sasmalcināt dārzeņu smalcinātājā, pievienot citronu sulu un medu. Ielikt uz 30 min ledusskapī ievilkties.



















  

Saistītie raksti

Pavāri ir pieprasītāko profesiju TOP augšgalā
Kartupeļu laiviņas ar mizu- garšīgs jaunums no Farm Frites!
TOP 5 pasaules kulinārie festivāli profesionāļiem un gardēžiem
Recepte: Lentveida makaroni ar čili un garnelēm
LUAC nodrošina līdz 50% finansējumu uzņēmumu dalībai izstādē "Riga Food 2012"


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts