Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2015

Garda mērce (recepte)

Sastāvdaļas:

3 skābie āboli, 1 zaļais pipars (pikantais), 1 saldais sarkanais pipars, 1 sīpols, 2 kātiņi selerijas ar lapu daļu, 3 ēdamk. karotes medus, 3 ēdamk. karotes citrona sulu, citrona miziņa.

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sasmalcināt dārzeņu smalcinātājā, pievienot citronu sulu un medu. Ielikt uz 30 min ledusskapī ievilkties.



















  

Saistītie raksti

Horeca ABC- kafijas degustācija
Horeca ABC – Uzskaites un vadības sistēmas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos.
10 likumi klienta laimei
“Latvijas balzams” paplašina dzirkstošā vīna dzēriena “Rīgas Dīva” līniju ar jaunu garšu
26.martā- Klasiskie latviešu ēdieni mūsdienu garšās ar Sergeju Šiporovu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts