Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

16.09.2011

Alus uz pulvera mucas

Vai mūsu laikos ir viegli darīt putojošo dzērienu?

Alus tradīcijas Latvijā ir daudz bagātākas un spilgtākas nekā Lietuvā vai Igaunijā, tomēr vietējās varas iestādes dara visu, lai šī dzēriena ražotāji te ciestu vairāk nekā visļaunākajās paģirās: smacē ar nodokļiem, mazajām darītavām nepiešķir akcīzes atlaides, vispār nekādi nepalīdz. Bet cenas jau tāpat aug pilnīgi visam! Rezultātā ciešam arī mēs, patērētāji. "Vesti Segodņa" par šo problēmu pastāstīja Latvijas alus darītāju savienības valdes priekšsēdētājs Vladimirs Barskovs.





Visu tekstu krievu valodā lasīt šeit.

Avots: Nozare.lv

  

Saistītie raksti

Latvijā audzētie Kviešu Cāļi
Rudens semestris bārmeņu skolā turpinās. Sākums 19. novembrī
Mencas fileja ar tomātu mērci un makaroniem- recepte
Viesistaba Vintage Gardais nedēļas pusdienu piedāvājums no 6.-9. maijam
Tehnoloģiskā projektēšana jūsu virtuvei


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts