Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

16.09.2011

Alus uz pulvera mucas

Vai mūsu laikos ir viegli darīt putojošo dzērienu?

Alus tradīcijas Latvijā ir daudz bagātākas un spilgtākas nekā Lietuvā vai Igaunijā, tomēr vietējās varas iestādes dara visu, lai šī dzēriena ražotāji te ciestu vairāk nekā visļaunākajās paģirās: smacē ar nodokļiem, mazajām darītavām nepiešķir akcīzes atlaides, vispār nekādi nepalīdz. Bet cenas jau tāpat aug pilnīgi visam! Rezultātā ciešam arī mēs, patērētāji. "Vesti Segodņa" par šo problēmu pastāstīja Latvijas alus darītāju savienības valdes priekšsēdētājs Vladimirs Barskovs.





Visu tekstu krievu valodā lasīt šeit.

Avots: Nozare.lv

  

Saistītie raksti

Plānojat veidot jaunu ēdināšanas iestādi? Ar ko sākt?
Četras pārsteidzošas mērces grila ēdieniem
Viesnīcu kategorijas un zvaigznes
Grila sezonas atklāšana – iesaka Raimonds Zommers
Kurām pannām pavisam jābūt tavā virtuvē, ja vēlies būt pavarda pavēlnieks?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts