Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

16.09.2011

Alus uz pulvera mucas

Vai mūsu laikos ir viegli darīt putojošo dzērienu?

Alus tradīcijas Latvijā ir daudz bagātākas un spilgtākas nekā Lietuvā vai Igaunijā, tomēr vietējās varas iestādes dara visu, lai šī dzēriena ražotāji te ciestu vairāk nekā visļaunākajās paģirās: smacē ar nodokļiem, mazajām darītavām nepiešķir akcīzes atlaides, vispār nekādi nepalīdz. Bet cenas jau tāpat aug pilnīgi visam! Rezultātā ciešam arī mēs, patērētāji. "Vesti Segodņa" par šo problēmu pastāstīja Latvijas alus darītāju savienības valdes priekšsēdētājs Vladimirs Barskovs.





Visu tekstu krievu valodā lasīt šeit.

Avots: Nozare.lv

  

Saistītie raksti

26. maijs 13:00 Kaspara Jansona dienasgrāmata.
Krēms brulē Lieldienām
Horeca ABC – Uzskaites un vadības sistēmas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos.
Ķīnas garša marmora olā- cita olu krāsošanas recepte
Jūrmalā būs vairākas meistarklases “Ēdam labi”


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts