Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

16.09.2011

Alus uz pulvera mucas

Vai mūsu laikos ir viegli darīt putojošo dzērienu?

Alus tradīcijas Latvijā ir daudz bagātākas un spilgtākas nekā Lietuvā vai Igaunijā, tomēr vietējās varas iestādes dara visu, lai šī dzēriena ražotāji te ciestu vairāk nekā visļaunākajās paģirās: smacē ar nodokļiem, mazajām darītavām nepiešķir akcīzes atlaides, vispār nekādi nepalīdz. Bet cenas jau tāpat aug pilnīgi visam! Rezultātā ciešam arī mēs, patērētāji. "Vesti Segodņa" par šo problēmu pastāstīja Latvijas alus darītāju savienības valdes priekšsēdētājs Vladimirs Barskovs.





Visu tekstu krievu valodā lasīt šeit.

Avots: Nozare.lv

  

Saistītie raksti

Ielūdzam pavārus uz meistarklasi Gardās receptes itāļu tradīcijās
HoReCa ABC- Viesnīcu darbinieki
Pavasarī iesakām vairāk ēst maurlokus (recepte)
Itāļu virtuves un vīnu vakars Baltic Beach Hotel itāļu restorānā „il Sole” 17.aprīlī
Jēra cepetis Lieldienās


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts