Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

29.07.2013

Akreditētā Rīgas Ekonomikas un Biznesa skola piedāvā apgūt aktuālas profesijas

Viesnīcu servisa speciālists


Šī 3. līmeņa kvalifikācijas programma gatavo servisa organizēšanas speciālistus viesnīcu tipa uzņēmumiem. Programmas struktūra paredz plašo iegūto zināšanu un iemaņu pielietošanas iespēju spektru darbā ar jebkura veida viesnīcu pakalpojumiem. Programma tika izstrādāta, ņemot vērā darba tirgus tendences tūrisma sfērā dažādos pasaules valstīs, kā arī nodokļu atvieglojumus šai uzņēmējdarbības nozarei, kurus paredz Latvijas Republikas likumdošana. 

Mācību programma dod iespēju iegūt kvalifikāciju, kura ļauj strādāt jebkura viesnīcu tipa uzņēmumā, pildot šādus pienākumus: pakalpojumu sniegšana viesiem un tas organizēšana, dažādu struktūrvienību vadīšana, plānu izstrāde un to izpildes nodrošināšana atbilstoši uzņēmuma mērķiem un stratēģijai. 

Programmā ir paredzēta kvalifikācijas prakse. Pēc izglītojama pieprasījuma, REBS nodrošina prakses vietu. 
Apmācības gaitā tiek organizētas arī praktiskās nodarbības viesnīcās.

Programmas „viesnīcu pakalpojumi” ilgums ir 960 akad. stundas (15 mēneši). Pēc programmas apgūšanas izglītojamam tiek piešķirta kvalifikācija VIESNĪCU SERVISA SPECIĀLISTS. 

Vasaras sezonā REBS piedāvā atlaides mācībām 2013./14. mācību gadā.

Sīkāk par iespējamām atlaidēm var uzzināt mūsu mājas lapā
rebs.lv 


Pavārs


Pavāra profesija, kuru piedāvā apgūt Rīgas Ekonomikas un Biznesa skolā izstrādātā Ēdināšanas pakalpojumu programma, ir viena no visu laiku aktuālākām profesijām. Darbs ēdināšanas sfērā ir pieprasīts vienmēr un visur. Pēc apmācības izglītojamais iegūst ne tikai pavāra kvalifikāciju, bet arī iespēju tālāk pilnveidot savu talantu pavāru mākslā.

Mācību programma dod iespēju iegūt 2. līmeņa kvalifikāciju, kura ļauj strādāt par pavāru vai citā līdzīgā amatā jebkurā ēdināšanas uzņēmumā. Programma satur daudz praktisko nodarbību, pārtikas produktus kuriem nodrošina REBS. 

Programmā ir paredzēta kvalifikācijas prakse. Pēc izglītojama pieprasījuma, REBS nodrošina prakses vietu. 
Organizejot praksi, REBS sadarbojās ar virkni augstās klases restorāniem. Pēc programmas apgūšanas, izglītojamiem ir iespējas uzreiz ierīkoties darbā pie kāda no mūsu partneriem.

Praktisko nodarbību gaitā tiek gatavoti mūsdienīgie, sarežģītie ēdieni, kuri pārstāv dažādas pasaules virtuves.
Programmas "Ēdināšanas pakalpojumi" ilgums ir 644 akad. stundas (9 mēneši). Pēc programmas nobeiguma tiek piešķirta kvalifikācija PAVĀRS. 

Vasaras sezonā REBS piedāvā atlaides mācībām 2013./14. mācību gadā. 

Sīkāk par iespējamām atlaidēm var uzzināt mūsu mājas lapā  rebs.lv



  

Saistītie raksti

Kristaldzidras glāzes no PET, Versupack plastmasas iepakojums
PAMATKURSS VĪNA KULTŪRĀ
Šefpavārs Gints Aizupietis 18.novembrī iesaka izvēlēties mazāk ierastus Latvijas produktus
D'vine - spāņu tapu bārs
Pasaulē ietekmīgākā šefpavāra Hestona Blūmentāla neparastākās receptes


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts