Ziņas
09.09.2017
Zināmi konkursa Pavārzellis 2017 laureāti

Izstādes "Riga Food 2017" ietvaros norisinājās pavārzeļļu konkurss. Par "Latvijas 2017. gada pavārzelli" ar 511 punktiem tika atzīts Artūrs Bilzens (restorāns "Kaļķu vārti"), bet otrajā vietā ar 504 punktiem ierindojās Konstantīns Mihejevs (restorāns "Entresol"), par veseliem 85 punktiem apsteidzot 3. vietas ieguvēju Normundu Silkalnu (Valsts SIA "Rīgas tūrisma un radošās industrijas tehnikums"). Ceturtajā un piektajā vietā attiecīgi ierindojās Kaspars Aigars un Jurģis Dukurs
(Valsts SIA "Rīgas tūrisma un radošās industrijas tehnikums").
Konkursa uzvarētājs Artūrs Bilzens jau pirms rezultātu paziņošanas atzina, ka šogad gājis uz pilnu banku un cer uz 1. vietu: "Pagājušajā gadā paliku 2. vietā, šogad cītīgi strādāju un ceru uz to labāko. Konkursā viss gāja raiti, ar garšām viss bija kārtībā, arī laika ziņā izdevās iekļauties sekundi sekundē - pamatēdienā ir tikai viena detaļa, par ko līdz galam neesmu apmierināts. Pamatēdienu vispār sākumā bija grūti izdomāt, bet, pateicoties restorāna kolēģu ieteikumiem, tikām galā. Šī bija arī mana pirmā pieredze paipalas gatavošanā un, manuprāt, viss izdevās. Liels paldies jāsaka arī manam palīgam Edgaram Piskunovam!"
Horeca

Vēl ziņas
Ir nācis klajā pirmais MICHELIN ceļvedis Latvijā
Ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni ilgtspējīgai pārtikas nozarei
Kuldīga aicina uz uguns un šokolādes maģijas piedzīvojumu Kuldīgas Restorānu nedēļā 2023
Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!
Lidostā Rīga atvērts Caffeine