Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

09.09.2017

Zināmi konkursa Pavārzellis 2017 laureāti

Izstādes "Riga Food 2017" ietvaros norisinājās pavārzeļļu konkurss. Par "Latvijas 2017. gada pavārzelli" ar 511 punktiem tika atzīts Artūrs Bilzens (restorāns "Kaļķu vārti"), bet otrajā vietā ar 504 punktiem ierindojās Konstantīns Mihejevs (restorāns "Entresol"), par veseliem 85 punktiem apsteidzot 3. vietas ieguvēju Normundu Silkalnu (Valsts SIA "Rīgas tūrisma un radošās industrijas tehnikums"). Ceturtajā un piektajā vietā attiecīgi ierindojās Kaspars Aigars un Jurģis Dukurs (Valsts SIA "Rīgas tūrisma un radošās industrijas tehnikums"). 

Konkursa uzvarētājs Artūrs Bilzens jau pirms rezultātu paziņošanas atzina, ka šogad gājis uz pilnu banku un cer uz 1. vietu: "Pagājušajā gadā paliku 2. vietā, šogad cītīgi strādāju un ceru uz to labāko. Konkursā viss gāja raiti, ar garšām viss bija kārtībā, arī laika ziņā izdevās iekļauties sekundi sekundē - pamatēdienā ir tikai viena detaļa, par ko līdz galam neesmu apmierināts. Pamatēdienu vispār sākumā bija grūti izdomāt, bet, pateicoties restorāna kolēģu ieteikumiem, tikām galā. Šī bija arī mana pirmā pieredze paipalas gatavošanā un, manuprāt, viss izdevās. Liels paldies jāsaka arī manam palīgam Edgaram Piskunovam!" 


Horeca

  

Vēl ziņas

Zīmola produkti pārtikas industrijā – kāpēc tos pērkam?
Divas vienkāršas receptes, kas bērniem liks iemīlēt zivis no šefpavāra Raimonda Zommera
Šovasar durvis vērs ekskluzīvs restorāns TAURO
Amber Beverage Group vadītāja atzīta par gada labāko uzņēmuma vadītāju
Drošas iepirkšanās ceļvedis – ko ņemt vērā, dodoties uz veikalu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts