Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

27.11.2013

Ziemas Rīgas restorānu nedēļa, restorānā "3 naži"

Restorānu vada jaunais un daudzsološais šefpavārs Artūrs Taškāns, kurš guvis iespaidīgu pieredzi strādājot vairākos izcilos Londonas restorānos. Restorāns piedāvā jaunu skatījumu uz kulināriju, ēdienkartē dominē Ziemeļvalstu un Baltijas valstu virtuve.



  Piedāvājums pieejams: no plkst. 12:00 līdz 16:00

 

Ābolu-burkānu zupa ar salvijas sabojānu

Lēni gatavota vistas fileja ar marinētiem vistas spārniem un sēņu biezeni

Ķirbja biezenis ar tumšās šokolādes drumstalām un vaniļas saldējumu.

Darba laiki: 
P:12:00 - 23:00
O:12:00 - 23:00
T:12:00 - 23:00
C:12:00 - 23:00
Pk:12:00 - 23:00
Se:12:00 - 23:00
Sv:11:00 - 17:00
Adrese: Smilšu iela 14
Tālrunis: +371 26660060
www: https://www.facebook.com/pages/3-Knives-Restaurant-3-naži-Restorāns/522697671152693

Avots: ;liveriga.com

  

Vēl ziņas

Automatizēti veikali, 5G roboti - kas mazumtirdzniecību Latvijā sagaida nākotnē?
60% iedzīvotāju atzīst – Covid-19 būtiski mainījis iepirkšanās paradumus
Richberry – bērna pārtikas alerģija mudināja radīt jaunu produktu
Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts