Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

27.11.2013

Ziemas Rīgas restorānu nedēļa, restorānā "3 naži"

Restorānu vada jaunais un daudzsološais šefpavārs Artūrs Taškāns, kurš guvis iespaidīgu pieredzi strādājot vairākos izcilos Londonas restorānos. Restorāns piedāvā jaunu skatījumu uz kulināriju, ēdienkartē dominē Ziemeļvalstu un Baltijas valstu virtuve.



  Piedāvājums pieejams: no plkst. 12:00 līdz 16:00

 

Ābolu-burkānu zupa ar salvijas sabojānu

Lēni gatavota vistas fileja ar marinētiem vistas spārniem un sēņu biezeni

Ķirbja biezenis ar tumšās šokolādes drumstalām un vaniļas saldējumu.

Darba laiki: 
P:12:00 - 23:00
O:12:00 - 23:00
T:12:00 - 23:00
C:12:00 - 23:00
Pk:12:00 - 23:00
Se:12:00 - 23:00
Sv:11:00 - 17:00
Adrese: Smilšu iela 14
Tālrunis: +371 26660060
www: https://www.facebook.com/pages/3-Knives-Restaurant-3-naži-Restorāns/522697671152693

Avots: ;liveriga.com

  

Vēl ziņas

Zīmola produkti pārtikas industrijā – kāpēc tos pērkam?
Divas vienkāršas receptes, kas bērniem liks iemīlēt zivis no šefpavāra Raimonda Zommera
Šovasar durvis vērs ekskluzīvs restorāns TAURO
Amber Beverage Group vadītāja atzīta par gada labāko uzņēmuma vadītāju
Drošas iepirkšanās ceļvedis – ko ņemt vērā, dodoties uz veikalu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts